fredag 10 juli 2009

Etnisk mångfald skadar samhället

Tvärtemot vad våra politiker försöker inbilla oss, så visar en amerikansk undersökning att etnisk mångfald är skadligt för människorna och samhället. Detta hittade jag på bloggen Anarko.
Statsvetaren Robert Putnams forskning visar att:
"ju mer mångfaldigt ett samhälle är, desto mindre sannolikt är det att dess invånare litar på någon – från deras granne som bor bredvid till borgmästaren. [...] Effekten av mångfald är värre än vad som hade antagits. Och det är inte bara det att vi inte litar på folk som inte är som oss. I mångfaldiga samhällen litar vi inte på personer som faktiskt ser ut som oss. [...] tilliten var lägst i Los Angeles, ’den mest mångfaldiga mänskliga bosättningen i mänsklighetens historia’.”

Varför vill då samtliga riksdagspartier tvinga på oss denna mångfald, som bara medför problem och lidande och som fördärvar vårt förr så fina och trygga Sverige? Den frågan vill ingen av de ansvariga besvara. Fega ynkryggar!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Läs gäran Den ensamme bowlaren av samma författare finns att köpa på bokia med svensk text.

  SvaraRadera
 2. Vi har ju aldrig röstat om det "mångkulturella samhället", och det finns inga sådana samhällen som fungerar. Det är bara samhällselitens projekt och utopi. Titta bara på hur Sverige har förändrats dom senaste 20 åren. Inte till det bättre, eller....? Varför förstör våra politiker ett samhälle som har varit så nära en idyll man kan komma? Vad vill man uppnå? Vad är det som invandrar? Thoraxspecialister, raketforskare och entreprenörer? Nej, analfabeter, kriminella och arbetsskygga! Vi vanliga ser detta, men inte våra politiker. Dom lever i sin lilla politiskt korrekta bubbla. Vilken smäll det kommer att bli, den dag allt briserar. Och det är vanligt folk som får betala priset.

  SvaraRadera
 3. Ja, alla som lever i verkligheten vet att etnisk mångfald bara är till skada och av ondo för samhället, utom t ex mångkulturextremisterna i Riksdagen då.

  Svar om PK: Ja, det är sant.

  SvaraRadera