lördag 4 juli 2009

Ingen fara?

Om vi inget gör, så tar muslimerna över Sverige.

Om vi fortsätter som hittills och debatterar om mångkulturen är bra eller ej, så invandrar ännu fler muslimer.

Medan vi undrar om det finns någon svensk kultur värd att bevara, så bygger de självsäkra muslimerna upp sin makt och sitt inflytande.

Medan vi diskuterar hur svenska män ska förmås att ta ut flera föräldradagar, så föder muslimska kvinnor ännu flera barn.

Medan vi får lära oss att familjen är omodern, blir de muslimska familjerna ännu större och starkare.

Medan vi funderar på om det är bra med könsneutrala leksaker på dagis, så fostrar muslimerna sina barn till stolta muslimska maktövertagare.

Alltså: Medan allt olyckligare svenskar spottar på sina "värdelösa" traditioner och sina "sjuka" värderingar, så skrattar muslimerna hela vägen från socialbyrån till moskén.

Ingen fara?

Denna muslimska blogg är vacker och oskuldsfull på ytan, men bakom fasaden är den skrämmande. Bloggaren funderar över problemet ifall det, i islam, är tillåtet eller förbjudet att blåsa på maten! Hon kommer fram till att ibland är det tillåtet, ibland är det förbjudet.

Muslimer som denna bloggare kommer givetvis inte att vara de drivande bakom övertagandet. De drivande är imamerna. Men muslimer som denna bloggare kommer INTE att motsätta sig att sharia införs i Sverige. Och det är detta som är skrämmande. De "snälla" muslimerna är de lydiga redskapen som hjärnorna bakom övertagandet använder sig av.

Kan jag respektera människor som på fullt allvar tror att deras gud förbjuder att de blåser på maten? Nej, självklart inte. Lika lite som jag skulle respektera den som tror på jultomten.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Det är ett bra påpekande du gör. PK-människor som söker förminska och förringa hotet från islam mot vår civilisation brukar hävda att det är skillnad på islam och islamism. Det är nog det största och allvarligaste misstaget man kan göra. Det finns ingen sådan skillnad, det finns bara islam och alla dessa skenbart oförargliga muslimer kommer inte att lyfta ett finger för att förhindra den fortgående islamiseringen!/H&m

    SvaraRadera
  2. Jag har försökt ta reda på hur dom resonerar men det gick inte så bra. Varken plan a eller plan b gick nåt vidare så jag lägger det där på hyllan.

    SvaraRadera