söndag 5 juli 2009

Död åt feminismen - leve könsrollerna!

Sverige klarar sig bättre utan feministerna, men vi klarar oss dåligt utan trygga familjer. Feministerna har lurat i kvinnorna att män är lika bra på spädbarnsvård som de själva. Om nu deras drummel till karl skulle vägra, så ska kvinnan genast skilja sig från uslingen. Och då står hela feministkåren där och hurrar och firar att ännu ett äktenskap har spruckit.

När sanningen faktiskt är att normala män är urusla på att sköta spädbarn, just för att de är bra på tuffare och hårdare tag, än små skrikande spädbarn. De kan hjälpa till, men inte ha huvudansvaret. Erkänner man bara detta enkla blir förhållandet mellan könen så mycket bättre. Vi är olika, för att vi ska göra olika saker och komplettera varandra. Förstår vi bara det går allt mycket bättre.

Feministerna har skadat oss och ljugit för oss.

De har gjort vården av barnen till något så uselt och värdelöst att ingen normal människa kan ägna sig åt dessa värdelösa varelser.

Och hela svenska folket (nästan) har låtit sig luras! Men barn är förstås inte värdelösa. De är det värdefullaste vi har.

Hur ska man då kunna jämställa kvinnan om man inte ska tvinga henne bort från barnen? Jo, man ska förstås jämställa vården av egna barn med vården av andras. Hemmet ska jämställas med dagis.

Den summa som ett barn kostar på förskolan ska den förälder ha som lön för att arbeta med de egna barnens omsorg. Vård av barnen ska inte bara ses som en kort semester från det riktiga jobbet - det ska också ses som ett riktigt jobb - om föräldrarna så vill. Ett fritt val mellan hemmet och dagis - utan ekonomisk diskriminering. Svårare behöver det inte vara.

Detta är riktig värdekonservatism kombinerat med liberalism och jämställdhet.

Död åt feminismen och leve könsrollerna!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Bra skrivet. Det ligger en stor fara i att försöka ändra vårt genetiska arv.

  SvaraRadera
 2. Det framgår inte vad du vill - skall man ha betalt under föräldraledigheten.. det har man ju redan!
  Menar du att förskolor skall läggas ner och kvinnorna skall stanna hemma istället? Det blir en jävla massa personal att avlöna - hur skall du lösa det?
  Någonstans på vägen i ditt inlägg så brast det, eller hur? Fråga 1 är en icke-fråga, den är ju redan löst med undantag av att män kan få pappa-ledigt också vilket tydligen är tydligen ett problem för dig. Intressant, män kan allt annat eller hur - de är läkare, kirurger, professorer, tjänstemän osv - men du tror att bara för att de har snopp så klarar de inte av att mata och hålla i ett spädbarn...? Hur förklarar du då manliga läkare på BB?

  Fråga 2 Om alla fritt fick välja, förlåt inte alla, om alla kvinnor fritt fick välja att stanna hemma med barnen - vem skulle betala den lönen? Vem skulle utföra deras arbetete? Aha, jag förstår, invandrarna såklart!!! Eller.... nej, dom ville du inte heller ha... Du får nog utveckla ditt inlägg för just nu är det bara invecklat och väldigt motsägelsefullt!

  SvaraRadera
 3. Noterad!Jag vill att efter föräldraledigheten ska en förälder, som vill vara hemma, få dagispengen, som lön. Det kallas valfrihet. Felet idag är att vård av egna barn ses som arbetslöshet istället för barnomsorg.
  Om en förälder kan vara hemma 5-10 år, kan ungdomar lätt få de jobben. Hemma-dagis är inte dyrare än borta-dagis med samma ersättning per barn. Barn behöver ha en förälder hemma. Den förälder som jobbar borta, får ju inte mindre tid med barnen än vad båda föräldrarna har idag. Alla tjänar på detta. Gillar du inte valfrihet? Att vara ensam med ett skrikande spädbarn ÄR svårare för en man än en kvinna, bl.a beroende på hormoner. Spädbarn har skakats till döds och glömts i bilar - av män. Ingen ska tvingas till att vårda ett spädbarn - inte ens för den heliga jämställdhetens skull.

  SvaraRadera