fredag 10 juli 2009

Islam - hotet mot de kristna

I "HemmetsVän" hittar jag en utmärkt artikel : Islam utmanar Europas kristna
"Angeläget Publicerad: 2009-07-10 År 1900 fanns det 200 miljoner muslimer i världen. I nuläget har de vuxit till att vara en och en halv miljard människor som tillhör islam. Det mest sannolika är att om inte vi kristna blir mer medvetna och helhjärtade i vår tro kommer inom några decennier antalet muslimer att vara fler än antalet kristna i världen. Muslimska familjer föder många barn i sina äktenskap där det kan finnas både två och tre hustrur kring en man. I stora delar av den kristna befolkningen väljer familjerna att begränsa barnafödandet för att kunna hålla en högre materiell levnadsstandard."
Så klokt, så befriat från floskler och skygglappar! Författare är Stanley Sjöberg.
"Ett stort antal europeiska städer kommer om trettio år att ha en majoritet av muslimska medborgare. Även om det för närvarande endast är 4 procent muslimer totalt i Europa så är strategin att Islams folk koncentrerar sig till vissa regioner. I Malmö och Marsielle är redan 20 procent muslimer. I Amsterdam är det 24 procent och i London och Köpenhamn är 10 procent av befolkningen muslimer."
Den här mannen säger ju precis det jag själv tänker:
"Muslimer markerar tydligt sin tro, medan kristna ofta väljer en anonym tro. Ungdom som tröttnat på en urvattnad kristendom som saknar regler för livet, attraheras av islam som ställer krav och fordrar lydnad. Därför ökar islams inflytande över Europa.[...]
Islams ansikte i Europa ger sken av att varje terrordåd och tillämpning av sharialagarna endast är undantag. Samtidigt är det ofrånkomligt att överallt där islam har politisk makt leder det till diskriminering av de kristna och begränsning av religionsfriheten."

Min enda invändning gäller vad vi måste göra för att rädda Sverige. Så här säger Sjöberg:
"Vårt svar på utmaningen från islam är inte begränsad religionsfrihet eller främlingsfientlighet med begränsad invandring av muslimer till Sverige. Uppdraget är att upprätta mer bibelundervisning i samband med gudstjänsternas predikan."
Jag tror inte att vi genom bibelläsning kan skydda oss mot islamiseringen. Det ständigt pågående inflödet av muslimer måste helt enkelt stoppas. Sen får vi andrum att tänka ut vad som bör göras. Stoppa islamiseringen! Stoppa invandringen av muslimer!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

7 kommentarer:

 1. Återigen, om man nu "stoppar" invandringen av muslimer, vad händer då på sikt i Sverige? Den islamska kulturen som redan finns fortsätter naturligtvis att frodas och de stor barnkullarna finns ändå. Vad är nästa steg när man(vi)stoppat invandringen av muslimer? Den frågan har jag ställt en del gånger men aldrig fått något svar!!

  SvaraRadera
 2. Muslimer bör uppmanas att återvända till sitt hemland.

  SvaraRadera
 3. Nej, säger muslimen, jag vill stanna i Sverige. Nästa åtgärd?

  SvaraRadera
 4. Det får du inte, musse. Du skall ut härifrån. Antingen lämnar ni frivilligt eller så blir ni avhysta med VÅLD. Som Jigsaw säger i Saw-filmerna: Make your choice, live or die! Game over!

  SvaraRadera
 5. Jag håller inte alls med Stanley. Jag tycker att den människan är ganska hemsk.
  Han talar om en Islamisk strategi att bosätta sig på vissa områden, men dessa områden har ju valts av slumpen. Att man bosätter sig hos sina landsmän är inte en strategi utan en normal instinkt som finns inbyggd hos alla människor.
  Ta svenskar som invandrar till Spanien eller Thailand som exempel. Dom bosätter ju sig på områden där det finns andra svenskar för att känna sig hemma.
  Bibelstuderande är också helt förkastligt. Kristendomen skulle med sådana personer som Stanley utvecklas mot något som liknar Islam (det kommer ju dock aldrig nå så långt, det skulle krävas en miljard människor av Stanleys kaliber för att ens nå upp till anklarna på Islams indokrineringslära, men vägen är ändå fel och det hoppas jag att inte bara ateister som jag själv inser).

  Slutsats: Religionen ska vara privat och anspråkslös. Invandringen måste minskas.
  Inga permanenta uppehållstillstånd ska utdelas.
  Återvandring till länder som inte befinner sig i krig måste uppmuntras (tyvärr måste det till ekonomiska medel för att detta ska ske).

  SvaraRadera
 6. Är själv kristen och det var någon som skrev att kristna inte har regler och därför söker till islam, hur tänker man då?
  Vi har ju de tio budorden:
  1.Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig.
  2.Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn, ty Herren kommer inte att lämna den ostraffad som missbrukar hans namn.
  3.Tänk på att hålla sabbatsdagen helig.
  4.Visa aktning för din far och din mor, så att du får leva länge i det land som Herren, din Gud, ger dig.
  5.Du skall inte dräpa.
  6.Du skall inte begå äktenskapsbrott.
  7.Du skall inte stjäla.
  8.Du skall inte vittna falskt mot din nästa.
  9.Du skall inte ha begär till din nästas hus.
  10.Du skall inte ha begär till din nästas hustru eller hans tjänare eller hans tjänarinna, hans oxe eller hans åsna eller något annat som tillhör din nästa

  Den kristna tron består inte av regler, utan det är tron på att alla människor - oavsett ras, religion, nationalitet, kön etc - är skapade till Guds avbilder och har möjlighet att få evigt liv i Guds rike om de accepterar Jesus som Messias (enligt bibeln den kommande härskaren i Gudsriket) och som sin Herre och börjar följa honom och leva efter Guds vilja - så som han gjorde - redan här och nu. Däremot betraktar man de Tio budorden i bibelns Gamla testamente som en "Guds grundlag" för mänskligheten. Den säger att det är fel att stjäla, fel att döda, fel att vara otrogen etc etc - och det är ju sådant som de flesta, även icke kristna, håller med om.

  Ett par andra "grundprinciper" som man strävar efter att upprätthålla är två uppmaningar från Jesus i bibelns Nya testamente: "Älska din medmänniska som dig själv" och "Var sådan mot andra som du vill att de ska vara mot dig". Även det är ju sådant som praktiskt taget alla - oavsett om de är religiösa eller inte - instämmer i (även om det inte är så många som lyckas följa det).

  Så visst finns det regler men vilka vet om dessa? Så vill man ha regler så finns de, de flesta är ju så självklara.

  SvaraRadera
 7. Mats, jag håller med! Jag förstår inte hur någon kan konvertera till islam. Jag tror de är vilsna och osäkra och får ett sorts stöd av alla tusen krav och regler. Det är regler för alla detaljer i livet, vilken hand du äter med vilken fot du går in på toa med osv. Islam är ett mentalt fängelse.

  SvaraRadera