tisdag 28 juli 2009

En plikt att gilla muslimer?

Göran Rosenberg har presenterat ett eget förslag på LÖSNING på vår ödesfråga (Hur ska svenskar och muslimer kunna samsas i Sverige?). Ungdomar ska få göra "allmän samhällstjänst" med plikt att träffa ungdomar de inte gillar för att förmås att gilla dem och känna samhörighet.
Så här skriver Rosenberg:
"Nationen har på gott och ont förblivit basen för demokratin och medborgarnas samhörighet med nationen därmed en av demokratins förutsättningar.
Den fråga som därmed väcks är hur nationell samhörighet kan formas och utvecklas i en nation där etniska, kulturella och sociala gränser hotar att separera medborgarna från varandra och göra dem främmande för varandra.
Ett möjligt svar på den frågan skulle kunna vara införandet av en allmän samhällsplikt vars främsta syfte ska vara att förse medborgare som inte längre ser någon anledning att lära känna varandra, än mindre utveckla någon samhörighet med varandra, med en handfast anledning att göra det."

Gilla invandrarna nu, annars...! Jag skulle tro att muslimerna hånskrattar bakom våra ryggar. De håller på att ta vårt land ifrån oss - och vi ska tvingas gilla dom!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. Klart att dom skrattar bakom våra dumma svenne-ryggar och passar på att slipa knivarna inför det kommande övertagandet.

  SvaraRadera
 2. Vacker tanke. Att inte juden Rosenberg åker hem till Israel och realiserar sina tankar.

  SvaraRadera
 3. Jadu, löjligt är det enda jag kan säga. "Allmän samhällsplikt"? Aldrig i livet. Jag väljer själv vilka jag respekterar och inte.

  Att själv få välja vad du skall göra och tycka, det är grundstenarna i ett fritt land.

  SvaraRadera
 4. Göran Rosenberg är en vanlig vänsterhycklare: i sin egen bok beskriver han varför familjen återvände till Sverige efter flera år i Israel, då de stod helt enkelt in ut med inflyttning från Afrika, Maghreb, Irak, Iran och andra kulturlika länder av arabiska judar, nordafrikanska judar och afrikanska judar. Äckeln blev för stor. Åk tillbaka din ynkedom och älska dom där!

  SvaraRadera
 5. Tråkigt med antisemiter som Hugo som inte kan hålla sig borta.

  JohannaV

  SvaraRadera
 6. Som den självgode pajas han är, kan han väl bosätta sig i Palestina och visa att han menar allvar. Fan va tröttsamma dessa jävla hycklare är....Blodsven

  SvaraRadera