onsdag 29 juli 2009

Islam - ett mentalt fängelse?

Islam dikterar varje detalj i muslimens liv, från vaggan till graven. Att som vuxen människa frivilligt gå in i detta mentala fängelse är för mig obegripligt.

Islam dikterar de mest löjliga bagateller i vardagslivet och förstorar upp dem till något viktigt. Vilken hand du för maten till munnen med, vilken fot du går in på toa med. Du måste hela tiden rabbla obegripliga ramsor på arabiska. Kvinnor får inte se främmande män i ögonen. Hundar och katter är inte lämpliga som husdjur. En viss månad ska du fasta när solen är uppe, men när solen gått ner kan du vräka i dig mat. (Under fastemånaden säljs det mat som aldrig förr och muslimer går UPP i vikt.) Du får inte blåsa på het mat eller dryck i vilket sällskap som helst. När du ber på knä, måste vissa kroppsdelar först nudda marken. Du måste utföra invecklade tvagningsritualer fem gånger under dagen. Fem gånger ska du rabbla olika ramsor, upprepa och upprepa, dag ut och dag in. O.s.v. i oändlighet.

Självklart påverkas din hjärna av detta. Dina fria tankar hindras. Ditt kritiska tänkande förlamas. Kort sagt: DU SITTER I ETT MENTALT FÄNGELSE! Allt som tar dina tankar från din gud är av ondo. Sång, musik och dans, som inte är religiös är förbjuden.
Den som lämnar detta mentala fängelse och börjar tänka själv riskerar att bli dödad av de "goda" muslimerna. Islamkritiker måste leva med livvakt, så "fredliga" är muslimerna.
Är det konstigt att de muslimska länderna, utan olja, är så fattiga och underutvecklade?

Ska vi verkligen tillåta att detta mentala gift får frodas i vårt land?
Vitbok om ett landsförräderi.

Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

14 kommentarer:

 1. Att tänka själv och kritisera är något Islam påvisar är mycket viktigt. Även att utbilda sig och lära sig mer och mer om både sin religion samt allt annat i livet som kan vara av vikt. De obegripliga ramsorna på Islam är olika böner för att skydda en från Djävulen och be om olika saker av Allah (swt) (http://trueislam.blogg.se/category/09-frivilliga-boner.html) och man lär sig dessa samt innebörden, vilket betyder att för muslimen är det inte obegripligt utan fullt begripligt. Både kvinnor och män ska lägga band på sig, män ska inte umgås med kvinnor eller se dem i ögonen och vice versa. Under Ramadan ska man inte frossa och profeten Mohammad (saw) avskydde detta beteende (http://trueislam.blogg.se/2009/july/frosseri-och-andra-missforstand-om-ramadan.html), många muslimer tar tyvärr denna månad för att kunna banta eller för att frossa under natten vilket är oaccepterat respektive förbjudet. Man ska fasta för Allahs (swt) skull och många går upp i vikt pga att man svälter under dagen och kroppen får mat på natten när den är inställd på svält och tar upp allt för att förbereda sig. Dock är alla muslimer inte desamma, och majoriteten vet att detta är fel att göra. Varför man inte ska blåsa på het mat är för att hindra extra bakterier att komma på maten som är helig, detta oavsett om du är i ensamhet eller med andra. Fem gånger om dagen ber man och prisar Allah (swt) samt ber om beskydd och förlåtelse, det är inga ramsor utan böner samt verser ur Koranen.
  Alla muslimer är inte likadana, men de smartaste människorna jag har mött är muslimer. Vi tänker, analyserar, beaktar, funderar, kritiserar och vill lära oss mer och mer om allt även utanför Islam - vi är uppmuntrade till det utifrån vår religion och vi gör det (oavsett kön).
  Så lär dig lite mer än att lita till fördomarna och inte öppna sinnena för hela sanningen.

  SvaraRadera
 2. @Muslimah; Sen kan man ju fråga sig hur "smarta" människor kan tror på en gubbe i himlen som är så självkåt att han kräver konstant uppmärksamhet och lydnad.

  SvaraRadera
 3. Muslimah! Försvarar du islams dödsstraff för att lämna islam? Försvarar du sharialagarna med stening och lemlästning?
  Hur kan du tillbe en gud som kräver dödstraff på dessa plågsamma och grymma sätt? Det är ju tortyr att kasta sten på någon tills den dör. Var är din och din guds "barmhärtighet" då? Om din gud är barmhärtig varför tillåter han då att kritiker av islam skall dödas och tvingar dem till att leva under ständigt dödshot? Frid!

  SvaraRadera
 4. feminix,

  kan man kontakta dig via email ?

  SvaraRadera
 5. Uppenbarligen har du misstolkat shariah-lagarna. http://trueislam.blogg.se/2009/july/shariah.html

  SvaraRadera
 6. Muslimah, förklara för mig varför musik är haram? Har noterat att ni muslimer varit upptagen med att prisa Michael Jackson dom senaste veckorna. Hade han dött som kafir hade ni inte brytt er. Vad gör hans musik mindre haram än t ex Madonnas eller Prince (alla tre födda samma år och gör liknande musik)? Är det inte lite av hyckleri? Vad har allah emot vacker musik som Bachs eller Enyas bara för att nämna vå exempel? Jovisst, Bach var ju kristen men det förändrar inte det faktum att han var genialisk och skapade vacker musik. Att shaitan ligger bakom sådan musik är bara bullshit.

  SvaraRadera
 7. Muslimah!En skild eller ogift kvinna som blir gravid måste föda barnet först innan hon stenas. Oj, då! Det gör ju islam till något gott? Stening och lemlästning sker inte så OFTA? Är det ett försvar? Nej, Muslimah, jag tror tyvärr att det är du som i din förälskelse är förblindad och vägrar att se din kärastes dåliga sidor.

  SvaraRadera
 8. Jag undrar om Muslima behagar skämta med oss. Jag har haft många diskussioner med muslimer och kan inte annat än konstatera att speciellt muslimska kvinnor inte har träning i att tänka och diskutera logiskt och att analysera. De muslimska männen är däremot bättre, kanske för att de i större utsträckning än islams kvinnor deltar i det svenska samhällslivet och på så sätt får bättre träning i att tänka.

  JohannaV

  SvaraRadera
 9. Feminix,
  Vet inte om du syftar på att jag skulle vara förälskad i min religion eller en muslimsk man. Man har jag ingen och har aldrig haft, däremot gäller det att öppna ögonen och läsa något utan sina fördomar och negativa tankar och först då kan man upptäcka sanningen.


  Robin Shadowes,
  Musik är haram enligt vissa skolor medan andra säger det är okej om innehållet är bra. Omoraliska låtar ska man inte lyssna på och helst inte musik alls eftersom det för tankarna bort från Allah (swt) och man blir fast i de världsliga tingen som vi ändå ska lämna en dag. Michael Jackson diskuterar många muslimer om utifall han var muslim eller inte, endast två muslimer jag känner säger att han är det medan vi andra antingen är osäkra eller inte tror det. Vi tycker det är synd han dog i förtid men anser att medias uppmärksamhet är för mycket och vi pratar inte mycket om honom så som du vill få det att låta. Att musik är något bra och helt accepterat var ett av de tecken man förutsåg för flera hundra år sedan då det inte ansågs normalt, så det är inte förvånande att icke-muslimer inte förstår varför vi anser det är fel...

  SvaraRadera
 10. "Att musik är något bra och helt accepterat var ett av de tecken man förutsåg för flera hundra år sedan då det inte ansågs normalt, så det är inte förvånande att icke-muslimer inte förstår varför vi anser det är fel..."

  För att ni inte kan förstå någonting som är vackert kanske?

  SvaraRadera
 11. Wow, när jag läser vad Muslimah skriver så mår jag faktiskt illa. Hur kan man vara så blind, så naiv och ovetandes? Hjärntvätt?

  SvaraRadera
 12. STATUS OF MUSLIMS IN NON-MUSLIM NATIONS
  Muslims can build mosques
  Muslims can openly practice Islam
  Muslims can openly practice DAWA
  Muslim men can marry and convert non-Muslim women
  Muslims can convert non-Muslims to Islam
  Western converts to Islam live with freedom

  STATUS OF NON-MUSLIMS IN MUSLIM NATIONS

  Non-Muslims cannot have church/temple/synagogue built. They have to practice their faith in secret in private homes and often jailed by islamic religious police
  Non-Muslims cannot show any sign/symbol of their faith
  Non-Muslims cannot share their faith with Muslims
  Non-Muslim cannot marry a Muslim woman
  Non-Muslims cannot convert Muslims to any other faith
  Muslim converts live in fear of their life. Apostacy is officially a death penalty in Saudi Arabia, Marituana, but in most of the Islamic nations, aposatates are killed by their Muslim family/neighbor/mullahs

  WHY MUSLIMS DO NOT TREAT NON-MUSLIMS WITH EQUAL RESPECT?

  SvaraRadera
 13. "Wow, när jag läser vad Muslimah skriver så mår jag faktiskt illa. Hur kan man vara så blind, så naiv och ovetandes? Hjärntvätt?"

  Jag kollade in hennes blogg lite grann. Hon verkar vara relativt nykonverterad då hon tydligen blev det så sent som februari år. Kanske går det att avprogrammera henne men det kräver ju att hennes närmaste anhöriga agerar deär hon bor. Vi kan ju knappast göra så mycket men det borde garantera bättre resultat om hon är så pass ny muslim att få bra resultat vid avprogrammering av sekttänkande.

  SvaraRadera
 14. Glädjande nog så försöker de olika islamiska riktningar ta dö på varandra och fortsätt gärna vältra i er andliga kloak och ständigt bevisa för övriga folk i världen att islam är den värsta imbecilla skräp som Homo Demens har kläckt ur sig. Ni är så efterblivna att dödande är ert metod för barnbegränsning.

  SvaraRadera