torsdag 25 juni 2009

Sverige - hela världens socialkontor?

Bengt Silfverstrand (s) vill med tvång sprida invandrarna över hela Sverige. Först påstår sossarna att invandrarna är en oerhörd resurs, som vi inte klarar oss utan, sen vill de använda tvång för att sprida denna "resurs".

Tror de att Sverige har råd att vara hela världens socialkontor dit alla fattiga länder kan skicka sitt befolkningsöverskott? Om de inte är en tillgång i sina hemländer, varför skulle de vara en tillgång här?

Denna man vill förstöra Sverige. Otrygghet och brottslighet ska spridas med tvång.
Vore det inte förnuftigare att sätta stopp för invandringen? Silfverstrand skriver:
"Låt Vellinge och Danderyd ta hand om buset...

Sedan november ifjol har det inträffat åtminstone nio rån i Landskrona. Politikerna där är nu nästan helt desperata och kräver att polisen stoppar rånvågen, som har ett visst samband med gängbildningar och det oproportionerligt stora ansvar kommunen fått ta för flyktingmottagningen. Samma stora ansvar har andra stora Skånekommuner som Malmö och Helsingborg tagit. Alltmedan en rik kommun som Vellinge inte tagit emot en enda flykting.

Vi har nu nått vägs ände. Det kan inte vara rimligt att vissa kommuner ska komma undan sitt ansvar för en solidarisk flyktingmottagning medan andra, och ofta rikemanskommuner som Vellinge i Skåne och Danderyd i Stockholms län, för att ta några exempel slipper undan sitt ansvar.

Dags att decentralisera flyktingmottagningen och tvinga idag osolidariska kommuner att ta sitt solidariska ansvar. Och i den mån det är fråga om särskilt busbenägna gängbildningar, se till att buset utlokaliseras till Vellinge och Danderyd och liknande rika kommuner. Starta riktade aktiviteter till områden med såväl stora flyktingkoncentrationer som områden där brottsbenägna gängbildningar etablerar sig. Skärp polisbevakningen över dessa områden och ingrip hårt och målmedvetet om den mjuka linjen med särskilda aktiviteter misslyckas."


Svenska kommuners första uppgift är väl att värna sina egna invånare - inte att ta hand om andra länders fattiga, arbetslösa socialfall.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

11 kommentarer:

 1. I Sverige är vi väl "goa"? Klankar på kommuner som ser till sina invånares bästa och hyllar dem som förstör tillvaron för sina.

  SvaraRadera
 2. Svenska politiker är inte solidariska... de är EUs rövslickare. Att de ens vågar använda ordet solidaritet när de inte ens vet hur man tar hand om det egna folket!

  Låt för fan inte politikerna förstöra de kommuner som ännu är fria!

  SvaraRadera
 3. Da man på 90 talet spredet indvandrere i hele Danmark, steg den politiske modstand eksplosivt!

  mvh

  SvaraRadera
 4. Bra skrivet, och tack för kommentaren!

  Mvh

  SvaraRadera
 5. Ja, Sverige är det enda landet i världen där regimen, makthavarna och media bryr sig mer om utlänningar och typer med invandrarbakgrund än svenskar och vita invandrare.

  Svar: Absolut!

  SvaraRadera
 6. Du får ta med min blogg som vän här om du vill,jag är så satans trött på alla skrytiga gapiga invandrare från tredje världen så man spyr bara man ser en sådan parasit.
  www.blogg.aftonbladet/ganget

  SvaraRadera
 7. Vem av dessa regerande rövslickare bryr sig om hur vi som är gamelsvenskar mår i dag det skiter dom satans hymmlarna totalt i bara parasiterna trivs är allt bra. Vilken jävla landsförrädarregering det är och har varit i detta land.Dom regerande har ju stora hus och trädgårdar varför inte låta dessa flyktingbarn med skägg och mustach få bo hemma hos Homobillkvist

  SvaraRadera
 8. Hur skall det gå till om muslimer skall rädda världen,dom orkar inte hålla fred sinsemellan en gång så det blir väl folktomt så s,måningom på moder jord Allah välsingne Idioteerna!!

  Gustaf Wasa in Sweden

  SvaraRadera
 9. Här har vi lite om våra älskade muslimbusar som troligtvis ej uppfostrats för att intregas i vårt samhälle. Jag undrar om dessa småTalibaners föräldrar får betala skadestånd för vad deras gulliga idioter till barn har förstört,om man drag en viss summa i skadestånd varje månad från deras feta skattefria bidrag?Öppna länken och beundra vad vi fått för idioter till Sverige.
  http://se.altermedia.info/2009/09/25/det-svenska-folkhemmet-branns-ner/

  SvaraRadera
 10. Eftersom dessa obetänksamma politiker är folkvalda,har dom endast uppgiften att ta emot de beställningar folket begär av politikerna,ingenting annat.De är alltså valda av folket för att gå folkets ärenden,när de sedan börjar plocka in en massa invandrare och snorungar med skägg som dom kallar för barn,och vi medborgare inte beställt detta av våra politiker,vems ärende gör dom då,inte våra i alla fall.Då är do, landsförrädare ut i tånaglarna.Men eftersom politikerna är folkvalda och går andras ärenden än de vi beställt av dem,kan vi som är medborgare gå ihop och avsätta de politiker som är förrädare. (Så står det i Grundlagen kap 1 1§ All makt utgår från folket.
  Kan någon göra en namnlista så vi kan byta ut våra förrädare till folkvalda politiker,dom är inte värda att styra som de inbillar sig över våra huvuden,utan vi kan hjälpas åt att bli av med dessa varbölder i svensk politik.

  SvaraRadera
 11. Det var vi som byggde landet!

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13116260

  SvaraRadera