onsdag 24 juni 2009

Ett muslimskt "krig" mot svenskarna

Muslimerna vill göra Sverige muslimskt. Deras gud har beordrat dem till detta. Lyder de inte blir de fördömda. Därför är de livrädda för att de själva eller deras barn ska besmittas av vårt "polyteistiska" samhälle.
De föraktar alla otrogna och omoraliska västerlänningar, som inte tvättar fötterna och ber mot Mecka fem gånger om dagen.

Muslimska ungdomar erkänner faktiskt ibland att deras brottslighet mot svenskarna är ett "krig" mot oss. (DN 2006-03-25)
Våra politiker är otroligt naiva som tror att muslimer kan och vill bli svenskar.

Så här skriver muslimer själva på Konvertitguiden:
"Det finns en annan grupp av muslimsk invandrare i icke-muslimska länder. Dessa bröder och systrar känner den kulturella stöten de möter på, och försöker på bästa sätt hjälpa till andra muslimer med att grunda centrum, moskéer, skolor m.m. för att kunna skydda sig själva såväl som sina barn från faran att assimileras. De är stolta för att vara muslimer, och de lever upp till Islams innerbörd och idéer. Det samhälle som detta tillväxande samfund kommer till får en god bild av Islam.
Följaktligen, baserad på Koranversen som nämnts tidigare, som ger muslimerna uppdraget att sprida Islam över hela världen, behöver muslimerna inte återvända till de muslimska länderna, där de inte klarar sig bättre än de skulle ha gjort i de icke-muslimska länderna. [...]
Profetens hadith, där det framkommer att han förnekar alla muslimer som bor bland polyteister, är tillämpad för de muslimer som inte hävdar sin muslimska identitet, låter sig assimileras och lever som polyteisterna. Men så länge som muslimer bär med sig Islams ljus, praktiserar Islam, och inviterar andra till denna väg, kan de bosätta sig och leva varsomhelst i världen. [...] Muslimerna kommer snarare att påverka andra, än att bli påverkade av andra, och deras religion kommer att sprida sig mycket långt, om de engagerar sig och motstår frestelsen att assimileras."

Vi måste stoppa invandringen av muslimer. Det är faktiskt vårt enda hopp. Men jag inte rasist för att jag tycker så. Jag vill bara inte att mitt land ska bli muslimskt. Jag är nationalist, på ett bra sätt.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. The Falconer24 juni 2009 18:24

  Islam kommer inte att ta över i Europa, försök tänka lite vettigt. Majoriteten av muslimer skiter fullständigt i andra människors religionsutövning och har ingen lust att starta några korståg mot Väst. Den här bloggen är ett stort skämt.

  SvaraRadera
 2. Antingen är du korkad, döv och blind eller musse och apologet själv och bedriver taqyyia och kitman mot oss grisar och apor just nu.

  SvaraRadera
 3. vad e d för dåre? The Falconer????

  SvaraRadera
 4. The Falconer25 juni 2009 13:45

  Vilka genomtänkta och välformulerade svar.

  SvaraRadera
 5. Läs danska Hells Angels Sjakal-manifestot. Den beskriver på ett klockrent vis dom arabiska/muslimska invällarna/ockupanterna. Dom är bara starka när dom agerar i grupp. Därför måste vi plocka dem en och en. Att plocka ledarna är viktigast, oavsett om det gäller högre upp i hierarkin eller på gatunivå. Isolera dem t o m i fängelserna och låt dom inte ha någon kontakt med andra muslimer. Då kan sjakalerna inte peppa varandra.

  SvaraRadera
 6. DET ENDA FÖRNUFTIGA ÄR ATT OMDELBART STOPPA ALL INVANDRING!!!!!!

  SvaraRadera