tisdag 30 juni 2009

Islam - svensk kultur?

Så här skriver "Svenska muslimer för fred och rättvisa", SMFR, på Newsdesk:
"islam ska fortsätta vara en naturlig del av Europas kulturarv."

Från Newsdesk: Svenska muslimer utmanar svenskheten:
"Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa är Sveriges första och hittills enda muslimska fredsorganisation. SMFR arbetar för att bli en av de främsta organisationerna i Sverige och Europa inom freds- och säkerhetsfrämjande på global basis, grundad på rättvisa, islamiska principer och mänskliga rättigheter samt att islam ska fortsätta vara en naturlig del av Europas kulturarv. Vi strävar mot en fred som är grundad på mänskliga rättigheter, rättvis handel, rättvis ekonomi, social jämlikhet, frihet samt personligt och globalt ansvarstagande."

Osökt kommer jag att tänka på vad Gunnar Sträng sade: "Steg för steg ska vi införa socialismen, men vi ska inte basunera ut det på gator och torg."
Nu är det samma sak, fast det är islamismen som ska införas. Man döljer det bakom ord som "mångkultur, fred och rättvisa".

De som vill införa islamismen i Sverige kallar det mångkultur. Det låter bättre. Våra politiker är berusade av "globaliseringen". De lägger Sverige försvarslöst inför islam. Ett enda parti står på svenska folkets sida: Sverigedemokraterna.

Och bakom de naiva svenskarna står islamisterna och hånskrattar.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Gammelsvensk30 juni 2009 11:53

    "Muslimer för Fred och Rättvisa" smakar ugnefär som "En skål för nykterheten".

    SvaraRadera
  2. Ja, en sådan tulipanaros finns bara i fantasin. Islam är en våldsförhärligande ideologi som ibland försöker gömma sig bakom en religiös förklädnad. Hur skulle islam kunna fortsätta att vara något det aldrig varit? Tvärtom har europeiska folk ständigt fått försvara sig mot muslims aggression. Märk väl att korstågen var ett försvarskrig!
    /Hm

    SvaraRadera