onsdag 24 juni 2009

Islamkritiker tystas

Hans-Ola Mårtensson stänger nu sin blogg, efter Sydsvenskans förtalskampanj mot honom. En artikel av honom hittade jag HÄR:
"Polisen - Islam och Rosengård

Skrevs 2009-02-09, 14:01 av Hom45

Det är mycket intressant att studera vad som hänt i Malmö på sistone.

Att poliser använder ord som "apadjävul" är inte förvånansnsvärt när de själva blir utsatta för pårop som "Grisadjävlar" Under den israeliska demonstrationen i Malmö igår söndag syntes från motdemonstranternas sida banderoller med grishuvuden utstyrda med polismössor under rubriken "grisadjävlar". Massmedia i Malmö (läs SDS) hetsar mot polisen i sina reportage och utmålar polisen som ansvarig för kravallerna i Rosengård 2008 då stenkastande ungdomar (läs muslimer) förstörde bussar och bilar i Rosengård.

Sedan har vi Försvarshögskolans studie som visar vad alla sedan länge vet att radikala muslimer är åsiktspoliser i Rosengård och talar om för nyanlända invandrare vad de har att iakttaga för regler i Rosengård.

Vad är det för ett samhälle som sossarna har skapat? Jo det är ett samhälle på förfall. Det började med inflyttningspolitiken 1985 och har resulterat i en "gettoisering"av landet i områden som Rosengård, Hammarkullen, Biskopsgården och Tensta.

Ingenting har gjorts för att stoppa "gettoiseringen" ! I Malmö har den "röd-gröna röran" med Repalu i spetsen "sopat problemen i Rosengård under mattan" och istället mottagit 1,6 miljarder från andra kommuner årligen. Genom att sopa problemen under mattan kan man använda pengarna till andra ändamål så att misären kan döljas.

Varför inte riva Rosengård och övriga getton och skicka de boende till Norrland där de kan göra rätt för sig och arbeta.

Skriver

Hans-Ola Mårtensson

f d moderat i Lomma-Bjärred"

Sverige förfaller och den som kritiserar invandringspolitiken tvingas till tystnad för att inte råka ännu värre ut. Sverige är illa ute. Yttrandefrihet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. så jäkla bra sida jag har hittat ... har suttit här flera kvällar nu ....

    SvaraRadera
  2. Man får säga att många judar fått Nobelpris. Man får tala om att enskilda skådespelare är judar. Men man får inte tala om att judar dominerar ägandet av medier över hela Västvärlden. Man får inte tala om situationen i Sverige i judeägd och varannan producent är jude i Hollywood. Man får inte tala om att de flesta större musikbolagen ägs och styrs av judar. Man får absolut inte tala om att judar dominerar de produktionsbolag som spelar in porrfilmer. Hade man kritiserat eller ifrågasatt varför judarna få begå övergrepp i araber i mellanösten är det hysh hysh i judemedier men så fort några ungar kastar lite sten protesterna mot tennismatcher i söder vart det rubriker i hela landet Man kan tala om massinvandringen och dess konsekvenser online men absolut inte om vilka som ligger bakom situationen i dagens Sverige o världen…judarna (PK judeägd media).

    SvaraRadera