måndag 1 juni 2009

Islamismen är frihetens fiende

Mitt motstånd mot islam gäller inte enskilda muslimers religionsutövning. Nej, det handlar om islams krav från gud att ta över land efter land och ersätta västerlandets "dekadenta" demokratier med den enda rätta "demokratin", islams religiösa diktatur.

Det otäcka är att muslimerna ser de västliga demokratierna som något ont. De ser islam som "räddningen". Väst ska "räddas", inte med våld, utan genom invandring och stort barnafödande, infiltrering och utbildning. (Detta är planen, som många döljer, men som vissa avslöjar, till exempel Mohamed Omar.)

Muslimer ser sig själva som de godaste, frommaste och de enda människor som gud godkänner. Ickemuslimer ses som antingen onda eller som vilseförda.

Islams människosyn, lagar och regler är oförenliga med humanism och demokrati. Stening, piskning, halshuggning och lemlästning är barbari. Detta barbari ingår i sharia. Iran är ett skrämmande exempel på denna fanatism.

Mohamed Omar, den svenske, "moderate" muslimen, som plötsligt erkände att han var radikal islamist, har Iran som föredöme.

Islam är skrämmande för att muslimer, av snällhet, godhet och lydnad mot gud, vill ta ifrån oss allt det som vi i väst anser som omistligt.

De vill "rädda" oss, även om det måste ske med ett visst tvång. Ger vi upp,och uppför oss väl, kan vi svenskar få lov att leva som en förtryckt kristen/ateistisk minoritet i det kommande muslimska Sverige. Detta kan bli verklighet inom ett par generationer. Det visar enkel matematik: Svenskar föder så få barn ( ca 1,5 per kvinna) att de kommer att minska med en fjärdedel varje generation. Muslimer föder så många barn (ca 4 per kvinna) att de fördubblar sin folkmängd för varje generation. De blir alltså flest, även om all muslimsk invandring stoppas. Då tar det bara lite längre tid.

Därför ser jag islam som det största hotet mot väst, Europa och Sverige. Islam är inte bara en religion, utan även en fanatisk, diktatorisk och politisk ideologi, jämförbar med nazism, fascism och kommunism. Avskyr man nazismen kan man inte annat än avsky även islamismen. Det betyder dock inte att man avskyr varje enskild muslim.

Men muslimer som föraktar oss "otrogna" västerlänningar och som vill införa islam i Sverige kan inte räkna med att mötas med annat än avsky tillbaka.

Vill vi rädda vår demokrati måste massinvandringen av muslimer till Sverige stoppas.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. Jag har inte ett ögonblick trott på att Omar varit något annat än vad han är nu. Han såg det väl bara som ett lämpligt tillfälle att "komma ut".

  Jag tror väl inte att alla muslimer är lika "hårdföra" som vissa men i slutänden följer de ändock samma föreskrifter.

  SvaraRadera
 2. Tokdåren har skrivit en artikel på Newsmill om sin syn på sexualundervisningen i skolan. Han beskyller den svenska dekadansen, våldtäkter och könssjukdomar på svenska ungdomars dåliga sexualmoral och ser just som du skriver, islam som räddningen. Hur mycket problem med våldtäkter och könssjukdomar hade vi innan den muslimska invällningen? Not much!
  Att denne man råkar vara galen som en hattmakare gör definitivt honom inte mindre farlig.

  SvaraRadera
 3. "Det betyder dock inte att man avskyr varje enskild muslim."

  Dock skulle jag aldrig lita på en muslim av lätt insedda skäl.

  SvaraRadera
 4. Vad är din definition av svensk? Vem är svensk?

  Du skriver att du vill stoppa massinvandringen av muslimer för att stoppa Islams utbredning i Sverige, innebär det då att du vill sätta svenska muslimer (konvertiter) i exil också för att förhindra att Islam "förpestar" Sverige inhemskt?

  Slutligen undrar jag på vilket sätt ditt tillvägagångssätt att lösa ett påstått problem skiljer sig från det kyrkan gjorde en gång i tiden?

  SvaraRadera
 5. Svensk är den som känner sig som svensk och är lojal mot Sverige och svenskarna.
  Muslimer är i första hand muslim och är i första hand lojal med sin religion och andra muslimer.
  Var har konvertiter sin primära lojalitet? Skulle de tacka nej till sharia?
  Den som skulle stödja sharia i Sverige skulle inte jag kalla svensk utan "svensk".

  SvaraRadera
 6. För tre fyrahundra år sedan gick det alldeles utmärkt att landsförvisa egna medborgare. Danskarna förvisade ju den berömde Tycho som levde sina sista år i Prag. Då går det banne mig utmärkt att förvisa konverterade musslor också även om man måste ändra grundlagen först.

  SvaraRadera