måndag 13 april 2009

Vakna, du naiva sosse!

Det finns en bloggande sosse som, tror jag, slår alla rekord i blåögd naivitet: Björn Andersson.

I det nu igen uppmärksammade inlägget från 2008 skriver han:
"Svenska medborgare är de vanligaste förövarna och de mest kända serivåldtäktsmännen är Hagamannen och Södermannen. Även då förövarna våldtar i grupp domineras av etniskt födda Svenskar enligt BRÅ. Det är en ren lögn som Svenska främlingsfientliga grupper sprider om gruppvåldtäkter på något vis skulle domineras av utländskt födda medborgare."

I ett dagsfärskt inlägg skriver han:
"I ett blogginlägg av mig daterat 10/6 2008 har det plötsligt skrivits in ett flertal mycket aggressiva inlägg. Jag blev först förundrad av alla dessa inlägg. Jag var tvungen att ta bort flera som var rena personangrepp. Sedan visade det sig att en Sverigedemokrat hittat inlägget och kopierat det och nyligen lagt in det i sin blogg och sedan länkat till min blogg. Inlägget handlar om våldtäkter och att de har ökat i Sverige. Sverigedemokraterna vill ju naturligtvis koppla dessa våldtäkter till själva invandringen. Oavsett vem som våldtar vem så handlar detta om att visa makt och är oerhörd kränkande av en annan individ. Det spelar ju inte någon roll vem som våldtar. De flesta som våldtar eller förgriper sig sexuellt är män."

Min kommentar på hans blogg: Föräldrar som får sin barn rånade och våldtagna, är självklart intresserade av att veta om brottslingen är svensk eller invandrare.

De flesta araber och afrikaner är muslimer. De känner bara solidaritet med sin egen muslimska klan. De föraktar det otrogna svenska folket. De föraktar de "nakna" svenska flickorna. De föraktar de "fega" svenska barnen som inte har 25 kusiner till hjälp, utan lämnar ifrån sig mobiler och pengar till de "modiga" invandrarkillarna, som hotar med kniv. Verkligheten är grym i dagens Sverige.

De föraktar oss.
De rånar inte sina egna. De våldtar inte sina egna . Bara oss usla svenskar. Vi som är så usla att vi hatar dem som rånar och våldtar våra barn. Ska vi älska dem? Tyvärr, det kan vi inte.
Vi kan inte älska dem som rånar och förödmjukar och våldtar våra barn, kan du förstå det, Björn Andersson?

Du har väl hört om pappan som i rättssalen gjorde tummen upp till sin son som deltagit i en gängvåldtäkt? Tror du den pappan kände någon solidaritet med svenska folket? Tror du han skulle känna solidaritet med dig? De föraktar oss. I de länder där islam styr avrättas bögar och otrogna kvinnor. Om en ogift kvinna blir med barn, ja då är det rätt att avrätta henne, enligt sharia. Vilka känner de flesta svenskar mest samhörighet med? Muslimer eller svenskar?
Vi svenskar som värnar svenskar först och främst följer bara bibeln.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Han rapar bara med automatik upp vad han tror krävs för en plats vid ny-adelns köttgrytor.

  Brottsförnekande RÅdet har aldrig många rätt och det är väl t om ngn (Leif G W?) som sagt att BRÅ's uppgift bara är att förse regimen med de siffror den vill ha att triumferande visa upp som bevis på sin egen härlighet.

  Inget att bry sig om mao. Han hjälper bara SD framåt. Folk som läser dylikt inser till slut att (s) är kördt i botten ideologiskt och moraliskt.

  SvaraRadera
 2. Vilken sopren man. Han ger verkligen SAP ett ansikte när det gäller dumhet.

  SvaraRadera
 3. tycker synd om mina kommande barnbarn.......... skitsverige

  SvaraRadera