tisdag 14 april 2009

Gåtan Jan Jönsson

Jan Jönsson är mannen som med gråt i rösten berättar om sina "vänner" mördarna på Kumla och San Quentin. Han är mannen som spelade teater med Kumlafångar och som blev förvånad när de rymde.
-Vi väntar lite till, dom kommer, ge dom en chans, säger han när någon säger att man borde ringa polisen.

Han vill att offrens anhöriga ska förlåta den som mördat och våldtagit deras barn. Förlåta! Dom behöver förlåtelse, säger han med gråt i rösten. Offren ägnar han inte en tanke, inte ett ord, inte en teaterföreställning.

Säfflemannen beskriver utmärkt hans framträdande på Debatt med Josefsson.

Så här säger "gråtmannen" om Englas mördare:
"Vad jag tycker med mitt resonemang, är att den här mannen, som har gjort det här fruktansvärda med den här lilla tjejen… Jag tycker bara att han måste ha hjälp, han måste få chans att bli förlåten."
Han är en gåta.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. Jag ska erkänna att namnet Jan Jönsson inte slog an på nån minnessträng i min skalle..Men visst är det så att man i största mån ska försöka förlåta människor & låta dom få en andra chans..men det människor som Eklund eller Tok-tyskan, har gjort går inte att få ogjort eller förlåtas för..möjligtvis kan man förstå hur dessa sjuka individer funkar.

  SvaraRadera
 2. Denne JJ verkar vara samma typ av dåre som han som fick sin dotter mördad av en afrikans pojkvän, hon som startade 5-i-12-rörelsen, som sedan övertogs av farsgubben efter hennes död. Han var också besatt av att förlåta mördaren. Dessa människor måste ha en skruv lös nånstans. Nu har jag inga barn själv så det blir rent hypotetiskt, men had jag fått ett barn dödat så hade förlåtelse varit det sista jag hade tänkt på. Jag hade istället dedikerat resten av mitt liv till att få tag i dem och avliva dem på mest möjliga bestialiska vis.

  SvaraRadera
 3. är det någon som vet
  vem bär ansvaret att det föds så lite barn i sverige jag menar rent politiskt

  har ni någon ide om detta om det är nån enskild (dåre)eller
  man kan ju tro att det är vesterberg för han hunnit med massor med dumheter(jag skulle aldrig skänka ett ruttet öre till röda korset)
  pelle

  SvaraRadera
 4. Anonym, det finns konspirationsteorier om att västvärldens låga födelsetal kan bero på allt från kemiska tillsatser i vattnet till chemtrails.

  SvaraRadera
 5. Var det inte någon pappa uppe i Norrland som fick sin dotter mördad för en herrans massa år sedan av en invandrare och som tack startade en invandrarvänlig (antirasistisk kanske?) organisation?

  SvaraRadera
 6. Stig Lundin eller nåt liknande tror jag han hette och det var 89. Hans dotter startade fem i tolv-rörelsen som sedan fadern tog över efter hennes död. Fanatisk antirasist än till denna dag trots att han fick sitt eget barn mördad av neger.

  SvaraRadera