söndag 12 april 2009

Sd finns för att de behövs

Mats Dagerlind, på Newsmill: "Var finns respekten för demokratin Mariam Osman Sherifay? (Mariam Osman Sherifey på Centrum mot Rasism)
"Problemet, Osman Sherifay, är inte som du antyder att de etablerade partierna inte tar avstånd från sverigedemokraternas rätt att verka inom ramen för det representativa demokratiska systemet. Problemet är i den utsträckning det förekommer det omvända. Det verkligt stora problemet är dock att inget av de etablerade partierna är beredda att fullt ut göra upp med den katastrofalt misslyckade invandrings- och integrationspolitik som förts under de senaste tre decennierna. Om de hade gjort det hade det inte behövts eller funnits underlag för något sverigedemokratiskt parti i den svenska partifloran."

Just det! Sverigedemokraterna finns och växer för att de behövs och svenskar vill rösta på dem. Det är vad demokrati handlar om.

Mats Dagerlind, DEMOFON
Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Både ja och nej. De behövs för att sverige ska behållas som sverige. Men de behövs inte ur deras synsätt på kön och indelningen de till göra efter kön. Kvinna = hemma med barnen. Man = försörja familjen. Det är fascism och förtryck att tala om för andra hur de ska vara och bete sig.

    SvaraRadera
  2. SD vill göra det ekonomiskt möjligt att välja att vara hemma med barnen. Nu är dagis den enda formen av barnomsorg som får stöd i form av 100 000 kr per barn och år. Höga skatter och inget barnomsorgsstöd gör det ekonomiskt omöjligt idag att välja hemmaomsorg. Dagis blir därmed ett ekonomiskt tvång för alla utom de rika. SD vill ta bort dagistvånget - inte införa något "hemmatvång".

    SvaraRadera