lördag 11 april 2009

Sverigedemokraterna har stöd i Bibeln

I Bibeln, Paulus 1 Tim. 5:8 läser vi:
 • "Men om någon icke drager försorg om sina egna, först och främst om sina närmaste, så har denne förnekat sin tro och är värre än en otrogen."

I Sverigedemokraternas principprogram finner vi:
 • "Varje folk har rätt till frihet och självbestämmande, till sin identitet och till sitt eget land."
 • "Ett uttalat mål att skapa ett pluralistiskt samhälle har medfört ett allvarligt hot mot den svenska nationen och dess homogena sammansättning."
 • "Sverige är svenskarnas land. Sverigedemokraterna menar med detta inte att vi svenskar är bättre än andra, utan att Sverige är den enda plats på jorden där vi har en absolut rätt att verka och kan utveckla vår egen särart och identitet."
 • "För att upprätthålla medborgarnas vilja att bidra till det allmänna är det därför viktigt att de gemensamma ekonomiska resurserna i första hand används till inhemska behov."

Jämför med vad Mona Sahlin säger:
 • "Det finns en illusion att man kan se på någon var de kommer ifrån. Svensk eller invandrare är ointressant, vi som bor här är svenskar."
 • "Min uppfattning är att alla som bor i Sverige är svenskar - därför att vi bor här, därför att vi andas alla samma luft, för att vi är alla del av samhället."

Jag finner helt klart att Bibeln står på Sverigedemokraternas sida.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Hur få en förändring?

  Den manliga stödpatrullen har förnedrats tillräckligt. Ständigt omge bimbon med sitt skyddande staket och hela tiden noggrant inpränta i henne exakt vad hon skall säga. Bara pys nu, ta timeout. Det där får du klara ut själv, lilkla vän. Det är du som är partiledare.

  SvaraRadera
 2. Angående titeln så kanske man kan säga att det Gud har skilt åt ska människan inte sammanfoga
  1 Mos. 11:1-9

  SvaraRadera