lördag 4 april 2009

Pinsamt, Hägglund!

Kristdemokraten Göran Hägglund kan inte sin bibel. Där står, i första Timoteusbrevet, Kap. 5, vers 8:
"Men om någon inte drager försorg om sina egna, först och främst sina närmaste, så har denne förnekat sin tro och är värre än en otrogen."

Göran Hägglund fick, i radions lördagsintervju, tyst erkänna att Sverigedemokraterna övertagit alla värdekonservativa frågor som Kristdemokraterna står för och tidigare har stått för.
Det finns numera bara två frågor som skiljer de två partierna; invandringen och EU. SD vill begränsa invandringen. Kd vill det inte. SD vill ut ur EU. Kd vill det inte.

Göran Hägglund gjorde bort sig rejält, när han påstod att SD har en människosyn som "graderar" människor. Han trasslade in sig i begrepp som "människovärde". Som om människor som får bosätta sig i Sverige skulle ha ett större värde än människor som inte får bo här! Men han behövde inte närmare klargöra vad han menade.

Att värna sitt eget lands befolkning först och främst, som SD vill, är faktiskt att följa vad bibeln säger. Tänk på det, Hägglund! SD verkar vara mer bibeltrogna än Hägglunds eget parti. Pinsamt, Hägglund!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Göran Hägglund Är Vår Starke Man Vid Moder Sveaskeppets Rorkult, Anse Vi På Tanke Smedjan Dumbo. Tig!

  SvaraRadera
 2. fattar inte hur han funkar den killen privat och i mindre sällskap är han kvick och smart med snabba repliker etc, men i riksdagen och alliansen en ryggradslös velepinne. han får lära sig att sträcka på sig och stå för sitt partiprogram om de vill vara kvar och leka med de stora pojkarna.

  robban

  SvaraRadera
 3. KD håller på att tyna bort. Förhoppningsvis tillsammans med centern.

  KD har helt enkelt övergivit sina ideal och försöker apa efter de tre liberala partierna i riksdagen, vilket de lyckas dåligt med.

  För ett värdekonservativt parti är det otänkbart att långt innan ett val bilda alians med liberaler, sen bilda en liberal regering och genomföra en liberal politik. Kd:s liberala väljare inser väl det. De liberala har andra alternativ som lockar mer. De röster som kd har kvar är nog slentrianväljare. Några nya lär inte lockas av detta meningslösa parti.

  SvaraRadera