fredag 3 april 2009

Inte Rosengård över hela Sverige!

Lisa Bjurwald, skribent på Expo och DN, skriver i DN:"SD: Rasismen är grundstenen, inte undantaget":
"Själva idén med SD:s grundande och den politik som förs i dag är att människors värde avgörs av deras etnicitet och religiösa tillhörighet."

Hon tycks mena att eftersom alla människor har samma värde, så har alla rätt att bosätta sig i Sverige. Det finns millioner fattiga människor som gärna vill få del av den svenska välfärden. Svenskarna får inte stoppa invandringen av lycksökare för då sårar vi deras människovärde. Det tycks eliten mena. Men vanligt folk vill faktiskt kunna säga nej tack. Vi vill inte ha Rosengård över hela Sverige.

Vi har fått en stor invandring av muslimer, som inte vill beblanda sig med den "dekadenta" och "omoraliska" svenska kulturen, som de djupt föraktar. De skapar verkligen ett "vi och dom". De bildar självständiga muslimska enklaver, avskärmade från det svenska. Samtidigt har vi den svenska eliten som ständigt nedvärderar allt svenskt och dyrkar allt utländskt. Svenskarna har inte byggt Sverige och ursvenskt är bara barbariet.

Vanligt folk känner vanmakt över att Sverige säljs ut
. Steg för steg förvandlas Sverige till ett muslimskt samhälle. Massmedia handlar mer om muslimer än om svenskar. Avsikten tycks vara att vänja svenska folket vid islamiseringen. Samtidigt får vi ständigt höra hur rasistiska vi är och hur usel vår kultur är och hur tacksamma vi ska vara för att afrikaner vill komma hit och hjälpa oss bygga Sverige.

Invandrare ska ha förtur till lediga jobb. De ska särbehandlas positivt. De får hundra tusen kronor för att de blivit kränkta av en elak svensk. Och så vidare. Hur tror eliten och Lisa Bjurwald att vi vanliga svenskar känner oss? När svenska barn och ungdomar blir rånade och våldtagna av invandrargäng, hur tror eliten att vi känner oss? Glada och tacksamma?

Nej! Vi kanske blir förbannade! Sårade, förödmjukade och rasande blir vi, på de politiker som förråder vårt folk och vårt land. I vår förtvivlan vänder vi oss till det enda parti som vågar säga det vi tycker och tänker.

Sen räknar Lisa Bjurwald upp några av SD:s krav:

”Inga fler moskéer. Medborgarna ska skyddas mot fundamentalistiska religiösa strömningar.

Insatser mot organiserad brottslighet. Hjälp invandrare att assimilera sig eller att återvandra.

Låt svenskarna känna nationalstolthet.”


Ja, vad är det för farligt med det? Jag ska tala om för Lisa Bjurwald att det är vad vanligt folk tycker och tänker. Tack för den reklam du gör för SD!

Sen avslutar Lisa Bjurvald med något som hon tror ska avskräcka folk från SD. Hon återger ett citat som SD påstås ha plagierat från "Nationalsocialistisk front". Citatet:
”Vad har hittills massinvandring fört med sig? Jo, inhemsk terrorism, import av hederskultur och kvinnoförakt, ökad brottslighet, ökad arbetslöshet, krav på särrättigheter för invandrare, etc. Det är nu dags att sätta stopp för denna diskriminering av det svenska folket.”
Jag kan inte hitta något nazistiskt i det. Så tycker vanligt folk.

En sanning blir inte mindre sann för att en nazist säger den. Nazismen är avskyvärd. Men om en nazist säger att jorden är rund, så måste jag hålla med. En sanning blir inte en lögn bara för att din meningsmotståndare säger den, Lisa Bjurwald!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Toppenbra inlägg!
    Kunde inte skrivit det bättre själv

    SvaraRadera