söndag 19 april 2009

Hatbrott mot svenskar finns inte?

Anna-Lena Lodenius menar att Daniel Wretström inte föll offer för svenskfientlighet. Så här förklarar hon sin ståndpunkt:
"Daniel Wretström dödades av människor av kött och blod, inte av 'det mångkulturella samhället'. Det finns inget försvar för mord, det här rörde sig om ett sällsynt brutalt och fruktansvärt dåd. Men det handlade inte om svenskfientlighet. Det finns personer av utländskt ursprung som begår brott, vissa av dessa riktar sig mot svenskfödda. Det betyder inte att det handlar om hatbrott. Det räcker inte att gärningsmannen är invandrare och offret svensk. Det krävs också en tanke och en idé om vem brottet riktar sig mot."

Lodenius, precis som hela etablissemanget, väljer att bortse från en del av sanningen. Den att det självklart finns tankar och idéer hos invandrarna om hat mot svenskar. Det finns ju faktiskt invandrargäng som enbart ger sig på svenskar, just för att de är svenskar. De rånar och våldtar aldrig sina egna.

Det är märkligt att Anna-Lena Lodenius inte inser det. Hatet finns inte automatiskt enbart inom den större gruppen. Invandrargängen är inga hjälplösa offer när de väljer ut en ensam svensk. De misshandlar inte den ensamme svensken av respekt för svenskarna.

Felet är att invandrarnas hatbrott inte erkänns som hatbrott!

Vi svenskar behandlas sämre än invandrarna. Vi straffas för att vi, än så länge, är fler än invandrarna!

Är det underligt om vi blir förbannade?

Läs Anna-Lena Lodenius artikel: Daniel Wretström föll inte offer för svenskfientlighet
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. jag frågade lodenius på hennes blogg om hon tog betalt av svt för sin medverkan

  sedan frågade jag även om boken hon skrev om sd vart dom pengarna gär ,pengarna kanske går i hennes ficka?

  om hon tyckte till utan att tjäna pengar på att vara invandrarvänlig
  så är det en sak

  men jag kan inte se något annat än att det är pengar som driver henne

  är det någon som kan bekräfta mina misstankar??
  pelle

  SvaraRadera
 2. Är inte hon rödare än rödaste rött? Pengarna går väl till att finansiera deras kommunistiska utopia.

  SvaraRadera
 3. Bra skrivet. Antar du har koll redan men vill skicka denna länken som är bevis på hur fint det kan vara i vårt mångkulturella samhälle: http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/04/18/valdtaktsligan-samtliga-kvar-i-haktet-kannbara-fangelsestraff-yrkas-och-utvisning-for-tre-en-sjunde-haktad/

  SvaraRadera
 4. Det är klart att Loddan inser att detta var et thatbrott, men ingen av dem vågar ju säga det högt. Det skulle hota deras samhällslögn.

  SvaraRadera