tisdag 17 mars 2009

Sverige är sjukt utan traditioner!

Sverige är sjukt. Gamla beprövade traditioner har förkastats. Allt ska moderniseras oavsett om det är bra eller ej. All verksamhet i Sverige genomsyras av moderna, förljugna genusteorier, jämställdhetsgalenskap och mångkultursidioti. Vanligt sunt förnuft har blivit en bristvara, ja till och med något som man hånar och bespottar.

Vi har genusförskolan som inte använder orden "flickor" eller "pojkar" och som gallrar bort sagor med "fel" könsroller.
Vi har vänsterfeministen som kritiserar högerfeministerna för att de ger rika män bättre betalt för barnledigheten, än fattiga kvinnor.
Vi har politiska debattörer som tävlar i att ta emot flest invandrare; från 30 till 160 miljoner. Vi har politiker som jublar över att Sveriges befolkning snabbt byts ut och som frågar vad som är "svenskt".

Allt detta är tecken på att Sverige är sjukt.

Riksdagspartierna domineras av den feministiska lögnen att det är bättre att tvinga bort alla mödrar från barnen än att jämställa detta arbete. De styrs av teorin att människans könsroller är inlärda och kan förändras genom genuskorrekta leksaker på förskolan. Vad vetenskapen lärt oss förkastas. Istället inför man en ny, korrekt, "genusvetenskap". Människans biologi ifrågasätts.

Liberaler tävlar med socialister i vem som hårdast kan styra medborgarnas privata familjeliv. Enda skillnaden mellan höger och vänster är storleken på bidragen. Alla trängs numera i mitten.
För den heliga jämställdhetens skull har man krossat familjen som ekonomisk och social enhet. Ingen förälder får längre vara hemma med barnen - det är nästan likvärdigt med förräderi. Familjen beskattas till bidragsberoende. Barnen ska fostras i kollektiv. Hemmen står tomma när barnen kommer från skolan. Barnen tyr sig till gatugängen. Är barnen lyckligare nu?

Dessutom får svenska folket höra att vår kultur varken finns eller har något värde. Mot vår vilja ska vi påtvingas en främmande mångkultur, som egentligen är en islamisk monokultur.

Ser ni då inte att vi står vid avgrunden? Vi måste ta ett steg tillbaka. Vi måste åter till det beprövade, till våra förfäders levnadsvisdom. Våra förfäder gav oss ett arv som de i sin tur fått från sina förfäder. Det är detta arv vi nu måste återupprätta om vi ska rädda våra barn och barnbarn. Det är en stabilare grund för folkhemmet än det luftslott som våra moderna, omogna och oförståndiga politiker nu tvingar in oss i.

Traditioner är fint - inte fult!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar: