måndag 16 mars 2009

Feminister - vem förstår dem?

Feminister jublar när ännu ett äktenskap spruckit och ännu fler barn inte får bo med båda föräldrarna. Schyman jublar: "Skugges skilsmässa ett hälsotecken i tiden" Hälsotecken? Ett sorgligt misslyckande kallar hon ett hälsotecken! Vilket Sverige vill hon ha? Ingen ska gifta sig och bilda familj? Bara tillfälliga relationer? Barn blir till endast av misstag? Barn knappt veta sitt ursprung? Kärnfamiljen något fult? Samkönade par det enda fina?

Schyman om Skugge: "Kommer hon att, precis som jag och F!, offentligt ge uttryck för att det visst kan vara ett framsteg med en separation och att det vore bra om vi inte kvävde varandra (och kärleken) till döds i kärnfamiljsmyten?"

Detta jubel säger mer än tusen vackra ord om vad feminismen går ut på.
Även Unni Drougge jublar: "Jag var själv kärnfamiljsfanatiker en gång i tiden. Men jag var mycket äldre då. Idag är jag yngre. Grattis till skilsmässan, Linda Skugge."
Jag känner skräckblandad äckel inför dessa "kvinnor". Som inför skorpioner och ormar.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Gammelsvensk17 mars 2009 16:14

    Det låter på dessa som om man tvingas in i ett äktenskap utan att egentligen vilja det.
    Somliga kanske inte har fixat att leva med en man och känner sig otillräckliga på något vis. Då är det ju säkrast att skylla på att man egentligen inte ville. Det sade räven om rönnbären också.

    Unni Drougge verkar mest ha hamnat i en ålderskris tycker jag.

    SvaraRadera