tisdag 10 mars 2009

Feminismens svek mot det mänskliga

Låt mig citera Kristen Nationalistisk Blogg:
"Respekt får man inte hur lätt som helst, den måste förtjänas. Men hur kan feministerna förvänta sig att bli bemötta med respekt i den allmänna debatten så länge de själva inte visar respekt för andras åsikter? Deras svartvita och nyanslösa verklighetsbild talar för sig själv. Den som förespråkar föräldrarnas rätt att stanna hemma med barnen är en bakåtsträvare och kvinnoförtryckare. Den som uttrycker några som helst kristna värderingar är fundamentalist. Den som förespråkar en ansvarsfull och reglerad invandring är rasist."
Så sant som det är sagt. Kvinnor som vill vårda egna barn ses som förrädare. Bloggaren säger mer:
" Feminismen har så länge den funnits inte lyckats med mycket mer än att ta ifrån kvinnan hennes kvinnlighet och skapat en situation i Sverige där hon genom att ge upp sin moderlighet har sänkt svenskarnas nativitet till en oroande låg nivå. Vilket nu av politiker framförs som ett argument för massimport av människor från andra delar av världen med en högre nativitet än svenskarnas."

Om feministerna stått på alla kvinnors sida, skulle kvinnor idag kunna vara hemma och ta hand om sina barn, männen skulle kunna försörja familjen på sin lön och alla skulle må så mycket bättre.
Tyvärr svek feministerna oss alla. De enda som tjänat på feminismen skulle väl vara de "manliga" kvinnorna, som sätter den egna karriären högst.

Låt oss för skojs skull jämföra vad Gudrun Schyman (Efter Arbetet: Familjefundamentalisterna) har att säga om de "förskräckliga" Sverigedemokraterna:
"Sverigedemokraterna har med rörelsen ”Fädernas kyrka” en stark förankring i den svenska kyrkan och anser att politiken ska återgå till traditionella kristna värderingar." Kristna värderingar? Så hemskt! "Att ett visst antal dagar viks åt den ena föräldern ses som en inskränkning av familjens ”valfrihet”. Så är det ju. "Familjedefinitionen är 'kärnfamiljen' med en man, en kvinna och deras barn. De skriver: 'Sedan mänsklighetens begynnelse, och i så gott som alla samhällen, har kärnfamiljen varit den grundläggande enhet varpå samhället baserats'." Sanning. "Sverigedemokraterna vill, precis som det tjeckiska ordförandeskapet nyligen förslog, att mödrar ska stanna hemma hos sina barn i stället för att bygga ut barnomsorgen i EU." Mödrarna? Hos barnen? Hjälp! "Feminismen handlar inte om av vad som är 'bäst för Sverige'. Vår politiska utgångspunkt baseras på universella rättigheter och antidiskriminering och står alltså tvärtemot Sverigedemokraternas konservativa, kvinnofientliga, homofobiska och rasistiska politik."

Schymans definition på "kvinnofientligt" är att göra det möjligt för mödrarna att vara hemma och ta hand om sina barn. Behöver jag säga mer? Kvinnofientligt? Mor och barn? Kan hon vara frisk? Mor och barn är för mig det finaste som finns.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

 1. Jag säger då det. kommunisterna ville dela in folk klassmässig, det som svensk vänster gjorde på 70 -talet. Nationalsocialister i tyskland på 30-talet ville dela in oss rasmässigt. Och nu dessa feminister som vill dela in oss könsmässigt. Skall det alltid finnas dårar som vill förvilla många av oss med sitt förföriska upplägg. FY FAN!
  Sprängaren.

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet, och tack för citeringarna!

  Pricken på i:et med kommentaren; "Mödrarna? Hos barnen? Hjälp!".

  Jag växte upp med en mamma som var hemma när jag kom hem efter skolan, och jag behövde inget dagis före det.

  Kvinnofientligt att stanna hemma och vara med sina barn? Kvinnovänligt att jobba på dagis och ta hand om andras barn?

  Nej, detta är endast ett utslag av den kommunistiska ideologin där barnen anses vara statens egendom och där föräldrarna anses vara inkompetenta att uppfostra sina egna barn. Gud bevare oss från Schyman och hennes gelikar!

  SvaraRadera