onsdag 11 mars 2009

Kristna sossar anpassar sig till islam

Kristna sossar bjuder in muslimer:

"Från och med nu arbetar
Medine Tezcan som ombudsman för Kristna Socialdemokraters nätverk för Socialdemokrater med annan tro än kristen.

- Vi vill visa att det är mer som förenar oss troende av olika religioner än som skiljer oss, säger Lars G Linder, förbundssekreterare för Sveriges Kristna Socialdemokrater - Broderskapsrörelsen."

De tänker förstås på vad Jens Orback sa:
"Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss."
  • Jens Orback i Sveriges Radio P1 den 9 november 2004.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

  1. Det primära målet för islam i Sverige är att säkra territorium och därefter införa sharia. Tillsammans med socialdemokratin har den politiska islamismen en god plattform att faktiskt lyckas med det. En av de mest ivriga är socialdemokratins broderskapsrörelse, som med egen vikande religiös väljarbas inte kan leverera tillräckligt med röster till det socialdemokratiska moderpartiet. Resultatet blir att man skippar kravet på kristendom och utökar väljarbasen till alla som har en religion.

    SvaraRadera
  2. ...Oj glömde mitt "nick". Ovanstående inlägg är nedpräntat av Tobbe.

    SvaraRadera
  3. Man infiltrerar kuffarnas organisationer och myndigheter och partier på bred bas. Såssarna har muslimer som Kamali, Pekgul och Baksi. Dom har säkert fler men dessa tre är dom mest kända. Att dom dessutom är mera lojala till sin etniska grupp (kurder) och islam än Sverige torde vara utom allt tvivel för alla oss som har följt deras karriärer någorlunda. Miljömupparna har femtekolonnare som Kaplan och Ruwaida. Dessa nyttjar också systemet till att sprida islam. Sannolikt finns det väl islamister i dom övriga fem partierna med. En av dom halallande jäntorna har redan infiltrerat vårt rättsystem. Att slutmålet för henne är fullt implementerad sharia både för muslimer såväl som kuffar torde alla utom möjligtvis mångkulturkramarna betvivla. Ytterligare en av dessa jäntor är snart färdigutbildad läkare och kommer sprida sitt könsapartheid-evangelium inom svensk sjukvård. Så småningom kommer hon kanske rent av få en hög post inom Socialstyrelsen och därmed få en större maktbas att sprida islams irrläror inom den svenska sjukvården. Sakta men säkert och en liten bit i taget kommer vårt samhälle ruttna inifrån. Muslimerna har en len tunga när det passar dem. Detta kallas för taqyyia. Ju mer den muslimska gruppen växer demografiskt, desto mer aggressiva kommer dom bli och arbeta än mer oförtröttligt för takbir (expansion).

    SvaraRadera