måndag 2 februari 2009

Hon gör reklam för islam

Jessica gör reklam för islam på sitt sätt.... som replik på mitt inlägg "Andra kulturer? Ja! Islam? Nej!"
jessica sa...

"HAHA jag säger bara stackars er, införskränkta svenskar. En tredjedel av världens befoklning är muslimer och siffran bara ökar! Svenskar till o med springer till islam så tusentals konverterar årligen! Så ni får nog helt enkelt stå ut med att era vikinga kompisar med blåa ögon och långt blond hår väljer att bära slöja. Tufft va? Stackars er."

Blir Sverige ett bättre land med sådana som "jessica"? NEJ OCH ÅTER NEJ!

Och "Linnea" vet hur allt ligger till.... från kommentarer på "Sverige 2020"
Linnea sa...

"Allt det där är bara trams. Ni vet ju ingenting om islam, det är bara en massa skrämselpropaganda. Män är inte förmer än kvinnor enligt islam, att tvinga någon till något exempelvis att bära slöja är förbjudet (haram).
Det säger i och för sig mer om er bild av Sverige och svenskarna som väldigt flata och mesiga."

Men Linnea, vet du inte att män ärver mer än kvinnor och en mans vittnesmål är mer värt än en kvinnas? Behövs mer bevis?

Läs även andra bloggares åsikter om

16 kommentarer:

 1. Okej såhär är det, Sverige skulle stå på noll om det inte vore för invandrarna. Utan arbetskraftinvanringen skulle Sverige inte vara det land det är idag. Visst kan man tycka att Sveriges politik när det gäller invandringsfrågan inte är den bästa idag, men det är vell ingen annans fel än Sveriges/regeringens? Varför kan du inte vara stolt över att Sverie är ett bra land som hjälper människor från andra länder som har det svårt och som kanske lever i krig eller andra hemska omständigheter? Varför inte vara en god mäninska och hjälpa och ställa upp för andra? Vad är det som är så hemskt med det? Och när det gäller islam, så ärver mannen mer än kvinnan för att han är den som ska försörja familjen ekonomiskt, medan del av pengarna som kvinnan får går bara till henne själv. Mannen måste alltså betala hushåll,räkningar,mat...you name it, medan kvinnan får gå å göra vad hon vill med sina pengar, därför ärver mannen mer. Och det är också just i ekonomiska frågor vittnesmålet av en man motsvarar två kvinnors. Det är inte pågrund av att kvinnorna är dummare eller mindre värda utan för att ekonomiska frågor tillkommer mannen då detta ligger på hans ansvar. DÄr har du dina bevis. Och sluta skyll alla världens problem på muslimer, ta tag i dina egna problem istället../Jessica

  SvaraRadera
 2. Att vara snäll är ok bara så länge den inte övergår i snällism. Snällhet som leder till att man försummar sin egen familj eller sitt eget folk, det är den snällism som Sverige och Europa lider av idag. Att skapa Rosengård över hela Sverige är INTE att vara snäll mot någon. Det är att svika sitt eget folk! Islam är oförenligt med svenska lagar och svensk kultur. Tyvärr är det så. Alla dessa brott som begås av invandrare är tillräckligt bevis. Varför är det godare och ädlare att ställa upp för afrikanska och arabiska lycksökare än för vanliga svenskar?

  SvaraRadera
 3. Hmm, Jessica, det var inte muslimer som kom hit och jobbade på 60-talet. De har inte byggt Sverige. Varhelst det är strider i världen så är muslimer inblandade. I Afrika tar olika muslimska klaner livet av varandra. Muslimer kan inte ens hålla fred med med andra muslimer. Sverige behöver inte fler Rosengård! Världen skulle bli en bättre plats utan islam och islamister. Vad gott har muslimer tillfört världen?

  SvaraRadera
 4. citat från Jessica (även kallad Anonym):

  "Och när det gäller islam, så ärver mannen mer än kvinnan för att han är den som ska försörja familjen ekonomiskt, medan del av pengarna som kvinnan får går bara till henne själv. Mannen måste alltså betala hushåll,räkningar,mat...you name it, medan kvinnan får gå å göra vad hon vill med sina pengar, därför ärver mannen mer."

  Ponera att man tillämpar islam så som du beskriver (alltså att mannen alltid har fullständigt försörjningsasvar gentemot kvinnan), vad säger det i så fall om islams syn på individens rätt att leva sitt liv så som han/hon själv önskar, utan att diskrimineras (ekonomiskt i detta fall)?

  Jo det säger att islam representerar mycket gammaldags syn på människan som varande helt beroende av att inordna sig i ett parförhållande med man kvinna. Så hade vi det i Sverige förr i tiden, förmodligen var du inte ens född då och vet inte hur det var. Tala med en riktigt gammal svensk kvinna så kanske du får veta hur det var.

  Islam erbjuder alltså endast ett sätt att leva om man i slutändan skall ges lika ekonomi. Självklart är detta inget man hade anledning att grunna över då just den form av islam utformades som du hänvisar till. Det sågs som självklart då och tyvärr ses det fortfarande som självklart på många håll i världen. Islam har inget med feminism och kvinnans frigöresle att göra. Tror man det vet man inte vad de begreppen betyder i en modern kontext.

  Men man är trots att man inrättar sig i äktenskapet, inte garanterad rättvisa i slutändan (genom den slags konstiga "utjämningsekonomi" du nämner) eftersom mannen ändå är kvinnans överhuvud (detta kan man utläsa mycket tydligt i koranen).

  Jessica, du är antingen väldigt konservativ och har en människosyn, åtminstone då det gäller könsroller, som ligger ett antal decennier efter de flesta andra svenskars. Detta kan bero på att du är nykonverterad till islam, och väljer att blunda för de försämringar detta innebär för dig. Det kan också vara så att du är obildad och helt enkelt inte har så bra koll på frågor om jämställdhet.

  Eller så heter du inte "Jessica" utan kanske Ahmed eller Muhammed eller Mehmet eller något annat, och är en muslimsk man.

  SvaraRadera
 5. Och en sak till "Jessica". Det du nämner om arbetskraftsinvandring. Det existerar knappast någon arbetskraftsinvandring till Sverige nuförtiden, och det har det i princip inte gjort de senaste två kanske tre decennierna.

  Eftersom myndigheterna konsekvent vill mörka vad invandringen kostar, finns det i nuläget så vitt jag vet inga offentligt sanktionerade undersökningar som försökt reda ut det. Man har gjort en del trevare på kommunnivå, men det är politiskt mycket svårt att få gehör för frågan.

  Dock finns det de som räknat på saken på eget bevåg och jag har sett flera olika belopp. 1999 fick företagsekonomen Lars Jansson fram siffran 267.000.000.000 kr (267 miljarder kr). Självklart är han inte oemotsagd, men han är inte heller ensam. Helt klart är att kostnaderna då för tio år sedan var skyhöga, och de lär vara än högre idag.

  Så länge makthavarna gör allt för att mörka saken och mer eller mindre vägrar att diskutera den, kommer exakta siffror att vara svåra att får fram.

  SvaraRadera
 6. Till feminix:

  Islam är inte alls oförenligt med svenska lagar, det är ett måste enligt islam att följa de lagar å regler i det land man bor i även om det inte är muslimskt. Och hur pantad är du, ursäkta, men att säga att invandrare som begår brott är ett bevis? Svenskar som begår brott då? är det mer okej, än att Josef som har bott i Sverige hela sitt liv men har arabiska föräldrar begår ett brott? Vart är logiken? När klassas man som svensk? Och måste alla som invandrar hit bli exakt som svenskar? Vad i mångfald är så negativt? Ta lärdom av andra kulturer? vad är så hemskt med att alla inte vill hoppa omkring en midsommarstång eller inte vill gå i kyrkan?

  Och jag vet att ni här inte kan mkt om islam förutom det man läser i tidningarna och ser på tv, jag klandrar er inte men om ni vill hata det så mkt å skriva så mkt skit om islam och muslimer så skilj på vad religionen egentligen lär ut och vad människorna utför i religionens namn. För dessa två är inte förenligt med varandra många gånger.. Människor är inte felfria.

  Och vad muslimer har tillfört världen för gott?
  Ja, matematik och arkitektur till exempel. Vad har svenskarna gjort för gott? Skiftnyckeln kanske...

  /Jessica

  SvaraRadera
 7. Till LP:

  Mannen är den som har huvudansvaret för ekonomin, ja. Men kvinnan har valet att arbeta om hon vill. Om hon vill jobba och tjäna pengar så är det inget som hindrar henne till det, om hon vill vara hemma med barnen så får hon vara det..
  Och ja inom islam ska man leva i harmoni man och kvinna. Hehe vad är fel i det? Det är vell endå det mest normala. I sverige ifs lever tjejer med tjejer å killar med killar å de är swingers klubbar och otrohet och skiljsmässor i massor. Jag ser inte det senare alternativet som det bättre, absolut inte..

  Och könsroller är det inte bara muslimer som tycker något om, herregud män och kvinnor är olika så är det bara. Hur glad blir pappa Erik när hans son vill klä sig i rosa, leka med dockor och bara umgås med tjejer? Man gillar det inte för de anses onormalt men man accepterar det till slut eftersom de är ens barn. Könsroller finns överallt och i 90% av alla familjer i Sverige idag är det fortfarande kvinnan som huvudsakligen har hand om "hemsysslorna" medan männen kanske fixar bilen, tvn, klipper gräset..aa du fattar. Men vad är dåligt med det? Vad är dåligt med att kvinnan är kvinnlig och mannen manlig, om det är så man vill vara? Om man gör det man själv vill och trivs bäst med och klarar av bäst so why not?

  Och jag sa tidigare att jag tycker inte heller att Sveriges sätt att ta hand om invandrar politiken är den bästa.. Men människor som flyr är offer som söker trygghet. Säg nu att det skulle komma hit palestinier som har det fruktansvärt i deras hemland och som fruktar för sitt liv varje dag. De är klart att dem blir överlyckliga om dem får komma till Sverige där det är tryggt och bra, rosengård är rena lyxen för dem! Men de är inte deras val att hamna där, De är inte deras fel att Sverige tar in folk och "kastar in alla på en å samma ställe" och sedan struntar i dem. Hur lätt tror du att det är att komma till ett helt nytt främmande land som inte liknar ditt eget för fem öre? Du kan inte språket, folk ser ner på dig för att du har slöja och inte kan göra dig förstådd till exempel. Svenskar är inte, som du säkert vet, det varmaste och öppnaste folket..
  Ni är ju ganska klara bevis för det.
  /Jessica( hehe och det är mitt riktiga namn)

  SvaraRadera
 8. Att jämföra forna "arbetskraftsinvandring" bestående av några tusental som, för perioden, besatt ÜBERkompetens(!) med dagens massinvandring säger sig självt vara en omöjlighet. Hänsyn till t.ex statens ordning i form av välfärdsstat är något som sätter dem flesta av resonemang på kant. Vad gäller arbetskraftsinvandringen på 60-70-talet så har bland annat LO, i efterhand, författat rapporter om att en omstrukturering av industrin skulle varit bättre. Även det något att sätta i samband alltså.

  Med logiken som förs kring den ökända svenska "flykting-arbetskrafts-invandringen" så skulle Sverige, som per capita tar emot överlägset flest i Europa, rusa upp och igenom taket i välfärdsligan; men är det den utvecklingen vi ser? Nej, för det är givetvis inte så det fungerar. Det välfärdssystem där "icke-konjunktursmedborgare" hystas in i överdrifter - likt i Sverige -, havererar uteslutande och alltid till sist. Ganska sakta, men alldeles säkert. Bromsar i pensionssystem är en av de tydligare indikatorerna. Placerar sig Sverige ens på top10 nu om åren? Det talas inte så jättemycket om välfärdsligan längre, man undrar varför...

  Vad gäller muhammedaner så är det alltid lustigt hur matematik och arkitekttur får ett samband. Man ser väl ganska tydligt i en historisk granskning, att nog var arabvärlden mycket framstående; men sedan kom han. Profeten. Islam, men kanske främst islamismen, är ganska uteslutande anledningen till att kulturen idag är så efterbliven i arabvärlden. Det som motsäger koranen eller bekräftar den, brändes. Så kan man i princip resumera det hela.

  Så var det med det.

  SvaraRadera
 9. Så nu har en musse-kramare (förmodligen konvertit) hittat hit också. Det där med muslimska uppfinningar är bara en gammal och tjatig myt som ni mussar gillar att omhulda för det får er att ses i bättre dager. Alla deras påstådda upptäckter har dom bara snott rakt av från erövrade folk. En bok om muslimska uppfinningar skulle bli världens tunnaste bok, bara en pärm med luft emellan! Sedan finns det betydligt fler svenska uppfinningar än skiftnyckeln. Håkan Lans heter en känd uppfinnare som har skapat datormusen bl a. Dessutom borde du som musse veta att dynamiten också är en svensk uppfinning! F ö får vi väl hoppas du känner dig riktig kvinnlig någonstans därunder burkan.

  SvaraRadera
 10. Hehe jag ger upp. Ni har säkert vart eller är osäkra människor i själen som har mkt hat inom er från tidigare mobbare kanske eller nåt, som bara måste ut. Ni har hittat en samhörighet här i eran lila rasistiska värld och kommit på att man ska hata muslimer.. Eller? Vad ont har muslimerna gjort er? hehe jag tycker bara synd om er om jag ska vara ärlig . Jag försökte ge er en annan syn på saken men ni blåvägrar se folk som individer och som människor. Ni drar en tredjedel av världens hela befolkning ö ver en kam och säger att allt dem gör är skit och dem är skit. Låter inte som ett vuxet resonerande i mina öron. Jag förstår inte hur man ens kan tänka så. Jag har till och med förståelse för vissa personer som är mobbade och osäkra och utstötta som blir indragna i någon rasistisk eller nazistisk sekt där dem känner sig hemma. Jag kan förstå dem och jag hatar dem inte, jag vill inte straffa dem, snarare hjälpa dem.. Men det är fan inte rätt väg att behandla sin egen osäkerhet och hat genom att hata och trycka ner någon annan.


  / Jessica - Peace.

  SvaraRadera
 11. Det är orimligt att resonera kring svenskar som konverterar, för att i nästa veva resonera kring muslimer som en enhetlig så kallad ras.

  Kanske säger det allt när kritiken besvaras med motargument vilka tenderar att nästan uteslutande vara präglade av vad som kan liknas vid "Godwins lag". Förutom helt inkorrekta slutsatser, så tillskrivs det även en hel del åsikter vilka ingen givit uttryck för. Även argument av typ "mobboffer", "osäkra" och "utstötta" är tydliga tecken på att arsenalen är uttömd. Det finns helt enkelt ingen bäring eller förnuftiga och resonabla argument.

  Återstår det då någonting annat än lagstiftning för att "skydda sig" mot det fria ordet? Tidens tecken säger nej, och värre skall det bli innan allt stupar.

  Så var det med det.

  SvaraRadera
 12. "Ni har säkert vart eller är osäkra människor i själen som har mkt hat inom er från tidigare mobbare kanske eller nåt, som bara måste ut."

  Nej, jag har varken varit mobbad eller mobbare. Osäker människa måste snarare du vara som tar ett så stort (och dåraktigt) steg som att konvertera till pedofilreligionen islam.

  "Ni har hittat en samhörighet här i eran lila rasistiska värld och kommit på att man ska hata muslimer.. Eller?"

  Detta börjar bli aningen tjatigt att påpeka men muslimer är ingen ras, därför faller ditt argument om rasism. Negrer och kaukasier är exempel på raser. Inte ens svenskar är en ras utan vi tillhör den kaukasiska rasen.

  "Vad ont har muslimerna gjort er?"

  Dom rånar, misshandlar, mördar, våldtar och på allehanda andra vis förstör vårt land på daglig basis. Om detta kan man naturligtvis inte läsa om i fulmedia men om du ändå har lyckats hitta hit är du säkert medveten om andra bloggar som Fria Nyheter, Muslimska Friskolan, Politiskt Inkorrekt m fl och forum som Flashback dit den offentliga censurens klor inte når. Annat muslimerna gör mot oss är att utnyttja systemen till max för att få fördelar som vi svenskar aldrig har en chans till. Dom ställer krav på särbehandling och kräver att vi ska ändra våra seder och vår kultur. Dom säger också rent ut att det är deras mål är att islamisera hela världen, avskaffa demokrati och yttrandefrihet och införa sharia. Detta är fullständigt oacceptabelt men om du inte begriper detta så kan inte jag rå för detta.

  "Men det är fan inte rätt väg att behandla sin egen osäkerhet och hat genom att hata och trycka ner någon annan."

  Som vanligt är du helt ute och cyklar. Finns säkert enstaka invandringsmotståndare som hatar utlänningar men de allra flesta är helt vanliga medborgare som är oerhört bekymrade över tillståndet i sitt land och i västvärlden i övrigt men ej tillåts utöva sin rätt till yttrandefrihet utom på bloggar och enstaka forum.
  Tycker nog du snarare borde rannsaka dig själv. Det är möjligt att du älskar andra folk men det låter samtidigt som du är uppfylld av självhat, mot dig själv, ditt eget folk och ditt eget land. Kära du, öppna ögonen och se världen som den verkligen är. Snällismen kanske funkade i Sverige för 20-40 år sedan men inte idag, tack vare massimporten av tredje världen-folk. Muslimerna, till skillnad från oss som ser det som en styrka, ser tvärtom det som en svaghet och dom har inga som helst moraliska skrupler att exploatera detta till sin egen fördel. Det är detta du ser hända nu om du bara öppnar dina ögon istället.

  SvaraRadera
 13. Okej "robin" jag VET att muslimer inte är en ras, jag vet att muslimer inte är ett speciellt folk. Muslimer är individer som har valt att följa en religion. punkt slut. Men era tankegångar går ju inte längre när du säger att muslimer är si muslimer är så.. Hur kan du, snälla förklara bara för mig hur du kan sitta och döma en tredjedel av världens befolkning för mördare, rånare och misshandlare? Asså helt ärligt? Snacka om att du drar 2 miljarder människor över en kam. Dem invandrare du syftar på kanske är kristna från Irak? kristna från syrien? kristna från vilket som helst arab land? Eller invandrare från sydamerika då? Vi har ganska många såna i Sverige och det finns såna personer som gör brott med, räknar du med dem också i "muslimer" eller är det okej för dem att råna, mörda och misshandla utan att bli sådär hatade och utpekade?
  Och jag säger inte att alla invandrare kommer hit och uppför sig som änglar, men det finns det svenskar som inte heller gör. Vad gör man med dem ? Om en invandrare som bott i Sverige i hela sitt liv hamnar sett och begår brott, Vad gör man med henne/honom? Den personen är ju svensk! Eller vart drar du din gräns?

  Och vad är det för särbehandling och utnyttjning av systemet du pratar om? Och vad i den svenska kulturen vill dem ska bort? hehe och åter igen:
  "Dom säger också rent ut att det är deras mål är att islamisera hela världen, avskaffa demokrati och yttrandefrihet och införa sharia"

  Hur många muslimer har du pratat med om den frågan, hur många har yttrat sig? Har du hört en eller två säga så och drar alla över en kam som vanligt?

  Jag har absolut inte hat mot mig själv, inte mot mitt folk heller dock finns det svenska personer som jag stött på som jag inte förstår mig på, som er här inne. Ni kanske tycker att något är dåligt, att nåt i erat land inte är bra. Gör nåt åt det då istället för att blogga om hur mkt ni hatar människorna! herregud, hjälp dem låt dem komma in och integrera sig med er. Anställ en invandrare på din arbetsplats fast denne kanske inte har så bra svenska, den personen försöker ju! Men svenskar generellt är inte så öppna och varma människor och tackar ofta nej till sådana. Vad ska man göra då? Vad ska personen göra? Den försöker skaffa jobb men får inget, klart denne måste få bidrag då tex, ska den leva på gatan och svälta eller?

  När svenskar slutar se på invandrare som "vi" och "dem" blir situationen mycket bättre, det kan jag lova er.

  En sak till, du nämner att dem vill ändra era seder och kulturer. Det tror absolut inte jag, men jag tror att dem skulle vilja få rätt till att utöva sin religion. Vet du hur svårt det är att öppna en moské i Sverige? Hundratals kyrkor står tomma medan muslimer i Sverige får stå och trängas i små källarrum för att be. Varför ska det vara så? Dem är också människor. I Irak till exempel, som till mestadels består av muslimska invånare, där bygger man kyrkor till den kristna minoritet som finns där. De kristna där får ledigt på sina helgdagar och blir respekterade och accepterade.

  Jag tycker du ska gå till en moské någon gång och prata med människorna som befinner sig där. Fråga de muslimerna om saker du tror om dem, kanske spräcka hål på lite fördomar.. Om inte du är öppen till att integrera med dem, ge mig en anledning varför dem skulle vilja göra det med dig?

  SvaraRadera
 14. Jag hade egentligen tänkt att släppa denna tråd eftersom jag känner igen mönstret alltför väl; Nykonverterad svensk flicka alt till tjej förklädd muslimsk ung man som försöker "förklara" för oss dumma svenskar hur bra islam är. Har du hört den förut? Jepp...

  Men sluta nu att tjata om fördomar, Jessica eller Anonym eller Mohammed eller Mehmet eller vad du nu heter. Jag har inga fördomar om religoner och ideologier. Jag är bildad och säkert dubbelt så gammal som du och jag har välgrundade åsikter om bla religioner. I synnerhet de abrahamitiska och i ytterligare synnerhet islam. Jag har livserfarenhet och har inte levt mitt liv i en skyddad liten religiös övertygelsebubbla. Jag är inte heller nyfrälst och har haft tid att reflektera fram till mina ståndpunkter.

  Du nämner bla att det är svårt för muslimer att utöva sin religion i Sverige - vilket skämt!! Få andra länder i världen ger individer så långtgående friheter då det gäller att organisera sig i föreningar, församlingar och grupper. Sen må de vara religiösa eller politiska eller bådadera så som islam är.

  I staden jag bor finns det masssor med källarmoskéer och sk "kulturföreningar" som får mina skattepengar för att sprida sitt hatiska gift i min kultur. Vi har en stor moské och snart kommer ännu en att byggas. Vi har dessutom en synagoga.

  Hur tror du man blir bemött om man vill bygga en kyrka eller synagoga i den muslimska Saudiarabien? Hur tror du de kristna har det i Egypten, Pakistan, Afghanistan, Iran etc? Hur tror du det öht står till med religionsfriheten i världens muslimskt dominerade länder? Kristna i Irak förföljs och dödas av muslimer och den muslimska staten kan/vill inte skydda dem tillräckligt.

  Att du inte förstår/vill förstå vad jämlikhet betyder, och bara suger och sväljer i dig det sätt att leva som en analfabetisk kamelfösare satt och bestämde för 1400 år sedan, långt borta i en outveklad kultur, tja det är väl det som kallas "tro". Särskilt förnuftigt och intelligent är det ju inte.

  Vad har vi svenskar bidragit med? Med tanke på att Sverige som stat inte funnits så länge, och är ganska liten, så tycker jag vi hävdar oss riktigt bra.
  Varför skulle sveriges prestationer ställas mot vad muslimerna gjort, förstår jag inte. Att vara svensk är ju ingen religion/ideologi, och att vara muslim är ju ingen nationell identitet.

  Kanske kan man jämföra vad de kristna gjort i förhållande till muslimerna. Skulle tro att muslimerna ligger risigt till då. I synnerhet om man räknar de senaste hundra åren.
  I övrigt är det en ganska meningslös jämförelse. Ingen av de monoteistiska religionerna har varit avsedd för att bedriva vetenskap och prestera på det sättet. De upptäckter, uppfinningar och det skapande som gjort i den kristna, den muslimska och den judiska kulturen, har oftare gjorts trots än tack vare religonerna.
  Under förmodern tid gick vetenskapen mer eller mindre i religonens ledband och hade att verka inom religionernas inskränkta ramar. Sedan kom upplysningen och det moderna skedet, och dessa bojor sprängdes.

  Muslimer berömmer ofta islam för att vara vetenskapsvänligt. Som så mycket annat då det gäller apologeternas försvar av islam, är detta en sanning med extremt stor modifiering. Ytterst finns islams gudomliga anspråk och så länge vetenskapen inte ifrågasätter och utmanar denna, är det i stort sett OK. När man går utanför dessa trånga ramar, blir det lindrigt uttryckt komplicerat. Intelligent Design-dårskapen har tex både anhängare och förespråkare inom islam.
  Vi skall inte ens tala om de begränsningar över konst, kultur, politik och filosofi som islam kan innebära. Det är rena natten om man betraktar historien, men tyvärr även samtiden.

  SvaraRadera
 15. Glömde en sak - då det gäller upplysningsskedet, så hade ju den islamska världen bönestund just då, och missade hela grejen.

  Det är därför vi har de problem vi har idag när en förmodern ökenreligion som islam, kolliderar med den kristna/sekulära världen.

  SvaraRadera
 16. Jag väljer att avsluta den meningslösa "diskussionen" med Jessica aka Ahmed som jag med den dåliga svenskan i allmänhet och det senaste inlägget i synnerhet kommit att inse att detta handlar om ett troll. Jag är nu som LP övertygad om att det är en manlig musse av utländskt ursprung som man brukar säga. Håll dig till Sindbad och Noor för här kommer ingen att anta dina "dawor". Du kan ju testa med Lunarstorm eller Playahead istället.

  SvaraRadera