torsdag 29 januari 2009

Löjeväckande feminist

Ingemar Gens väcker löje hos vanligt folk. Han är feministsektens överstetrollkarl. Han undervisar oss okunniga om vad som är alla föräldrarnas skyldighet:
"Det är inte så svårt att ta av flickan prinsessklänningen och sätta på henne jeans, men det är svårt att byta pojkarnas byxor mot kjol. Det är få som mäktar med det. [...] Visa din son hur man leker familj med dockor och visa din dotter hur bilar fungerar. [...] Visa uppskattning när din son har på sig kjol eller när din dotter klättrar i träd. Barn gör det de får uppskattning för. [...] Låt sonen gå i kjol till dagis. Förr eller senare kommer han att upptäcka att det inte uppskattas av alla. Men då måste du finnas där som förälder och stötta honom i hans val." Ur "Det är ens skyldighet som förälder"

Alltså i dagens genusidioti har föräldrarna skyldighet att klä sina pojkar i kjol! Flickor ska inte se ut som prinsessor utan som byggjobbare i blåställ? Ska man skratta eller gråta?

Och det värsta är att media presenterar detta antiintellektuella nonsens som om det vore en vetenskap!
Läs mer om vansinnet här! (Om du törs. Jag mådde illa.)
Ett par kommentarer visar att vi svenskar, tack och lov, inte går på vad som helst:
"Det är pga sådana här inlägg som Feministiskt Initiativ inte finns som en seriös aktör längre. Hela debatten har spårat ur totalt. Jämställdhet handlar om lika löner och respekt på arbetsplatsen, inte att klä flickor i jeans och pojkar i kjolar. Camilo"
"Sätter kaffet i vrångstrupen. Undrar vad han har för problem.
Jag har aldrig riktigt förstått det där könsrollsutslätande projektet som en del feminister och män ägnar sig åt.
Ungar får väl klä ut sig som de vill och jag är glad att jag slipper se vuxna män i rosa tyllkjolar på stan. Så vida de inte är transor, förstås. calu"


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

 1. Håller helt med. Verkar direkt skadligt att skicka en pojke på dagis i kjol! Förfärligt.
  /Jonas

  SvaraRadera
 2. Håller helt med!

  I Gens är en fjolla.

  SvaraRadera
 3. Vad rädda ni är.

  Kan ni tala om vad vinsten med att HA stereotypa könsroller är?

  SvaraRadera
 4. Varför ändra på könsroller som varit framgångsrika sedan mänsklighetens gryning? Vi är ett däggdjur. Att människan överlevt som art beror på att kvinnan tog hand om hem och barn och blev bäst på det. Mannen försvarade sin familj och blev bäst på det. Att försöka ändra på det är vansinnigt. Det är naturligt att vi är två olika kön med olika uppgifter. Varför mår vi i Sverige så dåligt, särskilt kvinnor? Vi tvingas leva onaturligt.
  Alla däggdjur lever och frodas med "stereotypa" könsroller.OK?

  SvaraRadera