tisdag 27 januari 2009

Sunt förnuft om våldtäktsmän

Äntligen en klok man som är politiker! Sällsynt.

"Dömda våldtäktsmän borde få tvångsvård utöver sina fängelsestraff. Det anser Mats G Nilsson moderat riksdagsman som vill att frågan tas upp i den pågående utvärderingen av sexualbrottslagen." Aftonbladet

"Hans förslag är långtgående. En våldtäktsman ska alltid dömas till obligatorisk vård och denna tvångsvård ska fortsätta även om fängelsetiden är kortare. Först sedan en läkare skrivit ett friskintyg ska den intagne få avsluta behandlingen."Svenska Dagbladet

Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

  1. Hur vårdar man en muslimsk man som blivit indoktrinerad att våldta och förnedra kvinnor som inte är muslimer? Det värsta en muslim kan göra är att inte längre vara muslim. Då ska han dö/dödas.

    Så min fråga är hur vårdar/botar man någon som måste våldta? Blir han botad så måste han dö alltså.

    SvaraRadera
  2. Om muslimerna vill bo här i Sverige, så måste dom rätta sej efter svensk lag, ingen annan!!!!! Är han så jävla dum att han låter sej indoktrineras att bli våldtäktsman, så får han fan i mej stå sitt kast. Alla daltar med muslimerna, och det är så synd om dom, medan jag får höra från små pojkar, att jag skall dö, för att muslimerna har döden i blodet, och skall ta över det här landet....Var kommer en sådan kommentar ifrån??? Jo, från vuxna muslimer, som kommit hit för att ta över även vårt land, samtidigt som dom försöker slå blå dunster i ögonen på oss!!!!! Vi kan inte ens gå på en promenad ensamma längre, för i varje hörn står en våldsman, och vad är det man hör, när ett brott begåtts i stan???? Förövaren är av utländsk härkomst. Tyvärr visar det sej att denne är muslimsk, och deras så kallade hedersmord.......var kommer dom ifrån???? Står det något om att dom är tillåtna i Koranen????
    Nä, skicka hem våldsverkarna, och låt oss få tillbaka vår välfärd, som muslimerna äter upp genom sina organiserade våldsbrott, så slipper vi betala för den vård du talar om. Muslimer som våldtar skall inte ha någon vård, utan utvisas omedelbart, så är den frågan löst. Jag struntar i om en muslim måste dö, för muslimen vill ju att vi alla skall dö!!!! Nej, ut med dom, så att vi kan få leva normalt i det land där vi är födda. Tror du att vi skulle få någon hjälp om vi kom tillderas hemländer???? Åh nej....vi hade blivit fängslade och mördade hela bunten!!!!!!!

    SvaraRadera