onsdag 28 januari 2009

Andra kulturer? Ja! Islam? Nej!

En mångkultur utan islam, skulle jag kunna acceptera. Alla andra kulturer skulle jag välkomna. Men inte islam.

Det är alltså inte mångkultur jag är rädd för. Det är att den s.k. mångkulturen i praktiken innebär att de flesta som kommer hit är muslimer. Och det kan jag inte acceptera.
All annan kultur är helt ok. Men inte islam. Varför? Det ska jag försöka reda ut.

Vi börjar lugnt. Låt oss jämföra ett exempel på irländsk kultur med några exempel på koranrecitationer.
Luke Kelly och the Dubliners framför Muirsheen Durkin på You Tube. Jämför med detta:

the 3 Gratest voice in the Earth
och beautiful recitation by shaykh Yasser Al Failekawe
och för den som vill veta mera om islam: Islam Empire of Faith Part 1
Läs även andra bloggares åsikter om ,

4 kommentarer:

 1. Det är väl ganska enkelt, egentligen. Islam, särskilt i formen islamism (politisk islam), accepterar ej mångkultur.

  Blir svårt att sätta samman ett mångkulturellt samhälle när en av delarna - som därtill kommer att bli störst - ej önskar det. Som att bädda för stridigheter när blivande minoritet envisas med att hålla kvar sin kultur och ej vända sig åt Mecka.

  SvaraRadera
 2. Ja man kan ju undra hur det er ut i Sverige om en 20-25 år?Är anhängarna till Islam i majoritet då,vilken mardröm!Risken är väl ganska stor om invandringen fortsätter i samma takt.Svenska folket verkar ju vara helt omedvetet om vad som händer och sker på den fronten.Det kan bli ett verkligt obehagligt uppvaknande så småningom,men risken är att det då är försent

  SvaraRadera
 3. HAHA jag säger bara stackars er, införskränkta svenskar. En tredjedel av världens befoklning är muslimer och siffran bara ökar! Svenskar till o med springer till islam så tusentals konverterar årligen! Så ni får nog helt enkelt stå ut med att era vikinga kompisar med blåa ögon och långt blond hår väljer att bära slöja. Tufft va? Stackars er.

  SvaraRadera
 4. Undrar vad införskränkta betyder,det är nog ett nysvenskt ord. Tänk om Sverige hade sluppit alla stenkastare balkonghoppare bankrånare mördare terrorister våldtäktsmän knivskärare bidragstagre socialfall,Vad bra vi etniska svenskar hade innan stormfloden av analfabeter som måste försörjas av skattebetalarna började.Alla muslimer är obildbara ,dom kan bara stjäla från andra,dom kommer aldrig att kunna försörja sig själva

  SvaraRadera