torsdag 15 januari 2009

Mångkultur + Europa = Islam

Ingen skulle bli gladare än jag om jag har fel. Men ju mer jag läser och ju mer jag lär mig, desto säkrare är jag på att jag tyvärr har rätt.

Mångkulturen är muslimernas röda matta som Europa breder ut framför dem. Kom hit! Kom hit och berika oss! Kruxet är bara en liten detalj: Mångkulturen leder förr eller senare till en islamistisk monokultur. Men eftersom politikerna alltid har rätt i allt, så är ju alla kulturer exakt lika bra, så då gör det ju inget... eller?

Europa tror alla om gott. De anar inte att muslimernas mission är att förvandla alla länder i Europa till rättrogna, muslimska länder. Målet är att hela världen ska bli muslimsk. Som Iran. Som Afghanistan. Med slöja och böneutrop. Tvätta fötterna och be fem gånger om dan... ja ni vet. Är du homo blir du hängd. Blir du våldtagen blir du stenad. Äsch, det är väl inget! Fråga Rawia Morra och Mohamed Omar! Islam är underbart! Neeeej!

Muslimerna är ju fanatiskt övertygande om att just de och bara de har den rätta tron. Att förvandla världen till islam är ju därför en god gärning. Om de otrogna gör motstånd får de skylla sig själva. De ska då helt enkelt avlivas. Gärna med ett snitt över halsen. Att avliva en otrogen är enligt islam en god gärning. Mord är bara att döda en muslim.

Jihad. Heligt krig. Det kan ske med fredliga vapen. Genom invandring och barnafödande lurar muslimerna till sig land efter land i Europa. Muslimer föder många barn. Tio är inte ovanligt. Medan européerna har slutat föda barn. På några generationer har muslimerna blivit så många att de vinner ett demokratiskt val - det sista. Sen behövs det ju inga löjliga val längre. Sen behövs bara ett parti, en religion.

Genom vår barnsliga tolerans för islam förlorar vi toleransen för allt, utom för islam.

Men så länge muslimerna är i minoritet så har de sin guds tillåtelse att lura oss så mycket de kan.

- Vi vill inte ta över, nej då! Vi är så moderata... ja, fast inte Mohamed Omar nu längre förstås, men alla vi andra! Inte ta över... inte sharia! Vi lovar!

Att ljuga för de otrogna är en del av det heliga kriget. Att invandra i de otrognas länder är en del av det heliga kriget. Att föda så många barn man bara orkar, är en del av det heliga... ja ni vet.

Vill vi att Sverige förvandlas? Då behöver vi inte göra någonting. Vi kan fortsätta rösta på sossarna och moderaterna, se på dokusåpor, utan en tanke på framtiden. Vad bryr vi oss om vad som händer om tjugo eller sextio år?

Men vi som har barn och barnbarn och inte vill att Sverige ska bli muslimskt, vad ska vi göra?

Ärligt talat, jag har bara ett svar: Rösta på det enda parti som inte vill att Sverige ska förvandlas till ett muslimskt helvete: Sverigedemokraterna. Det kommer jag att göra. För jag gillar Sverige och svensk kultur.

Är du nöjd med att leva som dhimmi? Ja då kan du fortsätta att gå den invanda vägen och rösta på Mona och Fredrik och... ja ni vet.

Mitt råd är dock att du ska ta reda på om du får fortsätta att ta en öl, se på fotboll, dansa, sjunga, pussa flickor fast du inte är gift... ta reda på det innan du bestämmer om du vill bli dhimmi eller ej.

Om du inget gör kan jag garantera att du blir dhimmi om trettio år. Den morgonen kanske du ångrar dig.

Som dhimmis kan vi säkert inte lyssna på vilken musik vi vill heller.
Så idag lyssnar jag på Manfred mann - Do wah diddy.
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar