måndag 19 januari 2009

Bidrag till romska kjolar!

Hon kämpar för romernas rättigheter. (Radions P1, 19-01-09,Samtal pågår) Hon och 400 andra romska kvinnor har skrivit under ett förslag till regeringen om att få bidrag till sina stora, dyra sammetskjolar. Hon förklarar att hon har en identitet och en kultur som sitter i kjolen. Utan kjolen är hon ingenting.

Troligen kommer vår kulturintresserade regering att bevilja detta legitima kulturella krav. Kjolarna berikar ju den tråkiga svenska kultu... eh.. gatubilden.

Sen bör givetvis muslimerna få extra bidrag till slöjor, burka, koranböcker, moskéer, bönemattor, fördyrade matkostnader, duschmedel till fottvättandet fem gånger varje dag, kulturfostran för sina barn osv.
Pengar finns ju att hämta i sjuk- och åldringsvården, försvaret och barnomsorgen.

Vi svenskar är så tacksamma att våra skattepengar går till något viktigt, tack, tack...

Dessutom berättar hon att arbetslösheten bland romerna i Luleå är 100 procent. Det är väl för att vi svenskar är så rasistiska och fördomsfulla, eller hur? Vi får varje dag höra att vi ska skämmas för att vi är så usla - jag mår illa...
Läs även andra bloggares åsikter om ,

4 kommentarer:

 1. Man blir tyvärr inte förvånad. Tyvärr inte.....

  SvaraRadera
 2. Jag KRÄVER att få bidrag till livslångt bidrag för Björn Borg kalsonger !

  Utan kallingarna är jag ingenting mer än en fruset aschel

  SvaraRadera
 3. Skattemedels missbrukare Maria Leissner

  Maria Leissner är en stor bluff spelar en politisk karriär utan att tänka på hur hon använder svenska folkets skattemedel. Ca 10 miljoner per år kostar hennes s.k. uppdrag dvs. att finna hjulet på nytt för romers räkning. Romer tycks i sin tur uppenbarligt visa sitt missnöje mot Leissner genom att bl.a. göra en Jo anmälan.

  Maria Leissner har nyligen blivit JO-anmäld av 70 % av romerna... det måste ju vara en jättebra merit om man skall vara EU-politiker. Frågan är bara hur hon bygger opinion...
  Anmälans diarienummer hos JO: 6558-2008  Se även: http://resande-folket.ning.com/

  SvaraRadera