torsdag 20 november 2008

Sverigedemokrater är som gammelsossar

Hur var det Tage Erlander sa?
 • Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden. Hämtat från Wikiquote.
Det var 1965. Han jämförde oss med USA, som då hade svåra raskravaller. Han hade rätt. Då var Sverige en idyll. Nu är allt det borta...

Vad säger Mona Sahlin? Hur vill hon lösa invandringens problem? Jo, genom att ta in fler!
 • Sverige är det land i Europa som tar emot flest flyktingar. Det har vi gjort med högt huvud trots att problemen varit stora. Ska vi stänga gränsen och säga: ”Vi har haft lite svårt att integrera så därför kan ni inte komma hit och få skydd nu”? (Dagens Arbete, 2007)

Problemen beror inte på för stor invandring utan på - arbetslöshet och klass!
 • Problemet i Klippan är inte att det bor många invandrare där utan att det bor många arbetslösa. Det är en klassfråga som var lika stor på 30-talet, men då hette problemfamiljerna Olsson och Karlsson. (Dagens Arbete, 2007)

Lösningen? Ta in fler. Och sprid dem med tvång över landet. Minst ett Rosengård i varje kommun.
 • Det vi gjorde fel var att inte tvinga alla kommuner att ta ett ansvar för flyktingarna, också rika Vällingby, Täby och Danderyd. Så vill du ha självkritik så visst finns det. (Dagens Arbete, 2007)

Vem ska få det lediga jobbet, enligt Mona?
 • Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. (GP, 2000)

Hur tröstar hon svensken?
 • Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka. (SR 2001)
 • Det räcker inte att acceptera människors olikhet – vi måste gilla den. (GP, 2002)
 • Min uppfattning är att alla som bor i Sverige är svenskar – därför att vi bor här, därför att vi andas alla samma luft, för att vi är alla del av samhället. (GT, 2001)

- Men Mona, jag vill inte ha Rosengård över hela Sverige!
- För att klara framtidens utmaningar måste framtidens svenska folkhem bebos av människor från alla världsdelar. Svenska företag, organisationer och skolor måste ha fönster och dörrar på vid gavel mot omvärlden. (Aftonbladet, 2004)

-
Men Mona, islam går inte att förena med vår demokrati!
- Det räcker inte att acceptera människors olikhet - vi måste gilla den!

-
Men Mona, vi är svenskar! Vi vill inte ha sharialagar!
- Det finns en illusion att man kan se på någon var de kommer ifrån. Svensk eller invandrare är ointressant, vi som bor här är svenskar. (Södertäljeposten, 2007)

- Men, vi vill behålla vår svenska kultur och demokrati!
- Det är det där att man alltid ska stämpla något som typiskt svenskt, och då menar man ofta istället för den som är invandrad. Och det som är svenskt förändras ju hela tiden, beroende på vilka människor som bor och lever i Sverige, eller hur? (Canal 7, 2008)

Alla Monacitat hämtade från Wikiquote.

Vad Mona tycks mena är att eftersom det som är svenskt förändras hela tiden beroende på vilka som bor har, så kvittar det om muslimerna blir flest och Sverige blir en islamistisk diktatur.

FÖR MIG ÄR DET EN KATASTROF OM SVERIGE BLIR MUSLIMSKT!

Vad var det Jens Orback sa efter mordet på Theo van Gogh? Den dag muslimerna får makten kommer de förhoppningsvis inte att mörda oss, om vi inte retar dem nu när vi har makten.

Ska vi göra som Mona Sahlin? Ska vi ta på oss slöja och le och hålla tyst?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Läs även andra bloggares åsikter om

2 kommentarer:

 1. Dom är alla vidriga förrädare av värsta sorten. Både Orback och Måna Muslim vet exakt vad som väntar oss, dom har medvetet planerat det och ser fram emot det. Dom skall alla ställas inför folktribunal och döms dom som skyldiga så är det bara ett straff som väntar, döden. Skulle några lyckas fly utomlands skall dom inte tro dom kan känna sig säkra. Kunde Mossad plocka Eichmann skall inte vi vara sämre.

  SvaraRadera
 2. Är det nationalstaterna som ska bort i Europa så att vi ska bli Europas förenta stater, USE?

  SvaraRadera