onsdag 12 november 2008

Öppna ögonen! För barnens skull!

Vem ska du tro på, de som varnar eller de som säger "ingen fara"? Jag säger tro på ingen! Skaffa dig en egen uppfattning! Det är våra barns och barnbarns framtid det gäller. Ska Sverige förbli ett fritt demokratiskt samhälle, eller ska det bli en islamistisk diktatur?

Bland de som varnar finns kända personer, författare och professorer och okända, vanliga människor, som bloggar. De har inga fördelar, varken ekonomiskt eller socialt, att vinna på att varna. Tvärtom. Deras karriärer ödeläggs, de förlorar sina jobb, de hotas till livet och blir mördade.

De som säger "ingen fara" är politiker, makthavare och mediefolk, som gör karriär och får sin försörjning genom att vara politiskt korrekta.

Men innan du bestämmer att du ska fortsätta tro på makthavarna, tycker jag att du ska granska noga vad varnarna har att säga. Det är kanske lite svårare att få del av varnarnas budskap än politikernas. Politikerna har ju radio, tv och tidningar till sin tjänst. Du kan passivt låta dig matas med deras budskap. Varnarnas budskap måste du själv ta reda på. Men allt finns på nätet.

Vad makthavarna säger vet vi. Mångkultur berikar, vi behöver fler invandrare, alla som kommer hit är svenskar, islam är kärlek och fred o.s.v.

Men vad säger varnarna egentligen? Det bör du ta reda på.

Varför inte börja med denna insändare från Fria Nyheter?

Maktlöshetens Sverige

”20 grabbar som misshandlar en ensam svennehora”, ”4 grabbar som våldtar en 13-årig svensk flicka”, ”15-åring som med vapen i hand rånar en bank”, ”Ungdomsgäng som trakasserar åldringar i Trollhättan”, ”Ungdomsgäng som kastar sten på brandkårsmän som ryckt ut för att släcka anlagda bränder”, ”Ungdomsgäng som hindrar utryckande ambulanser”, ”Muslimska skoltjejer som vill legalisera skolk så att dom kan gå på stan för att fika och shoppa efter skolan”, ”Muslimska kvinnor som vill ha egna tider på badhuset för att dom inte vill/får bada med män”, ”Invandrare som misshandlar svenskar som bär t-shirts med svenska flaggan på”, ”Invandrare som propagerar för att svenska skolavslutningar inte ska innehålla traditionella avslutningar med traditionella sommarsånger”, ”Asylsökande som våldtar, rånar, stjäl och misshandlar”…Ja, detta är rubriker som vi allt oftare läser och förskräcks över. Detta är rubriker som våra folkvalda ignorerar och skyller på den utanförskap och segreation som dom själva skapat med en okontrollerad massinvandring.

Jag känner mig ilsken och maktlös över det som sker i vårt land och jag vet inte vad jag ska göra? Jag känner att vårt land, Sverige, sakta men säkert är på väg att demonteras och jag vet inte vad jag ska göra? Man läser om hur våra urgamla seder och traditioner tynar bort till förmån för de seder och traditioner som våra nysvenskar för med sig från respektive hemland och jag vet inte vad jag ska göra?

Jag gav Sd min röst i valet 2006 och kommer så också att göra 2010. Jag kommer även fortsättningsvis att skicka länkar som berör svensk invandrings- och flyktingpolitik till alla i min kontaktlista. Jag kommer enträget att försöka påverka mina vänner och bekanta att ta del i den utveckling vi ser i landet. Jag kommer fortsätta med att skriva insändare, i debattinlägg och på alla bloggar jag hittar på nätet och göra mitt bästa för att ta Sverige upp ur träsket. Tyvärr är jag medveten om att de folkvalda som tar de beslut som rör oss svenskar och vårt land, aldrig läser dessa insändare, dessa bloggar och dessutom struntar fullständigt i att landet Sverige, dess seder och traditioner är på väg att lösas upp. Politikerna på högerkanten törs inte för att slippa jämförelsen med HitlerTyskland och politikerna på vänsterkanten vill inte för att dom ser potentiella väljare i de invandrare och flyktingar som kommer hit, varav de flesta har socialistiska sympatier. Mitt hopp står till det parti jag stöder och därför känner man sig förtvivlad när man tar del av de senaste opinionsundersökningarna där Sd backar. Min undran är om svenska folket tillfälligt sviker partiet eller om svenska folket inte begriper, eller ännu värre, inte bryr sig om det som händer runt oss.

Varför vill inte politikerna ta tag i problemet som alla vet finns? Varför vågar inte massmedia gå ut med sanningen bakom de rubriker man läser om? Jag känner mig mer och mer frustrerad och jag vet inte vad jag ska göra?/Stefan K

Jag känner igen mig i detta. Jag blir också förtvivlad över hur våra makthavare säger att "det finns inget svenskt, allt utom barbariet kommer utifrån och vi svenskar byggde inte Sverige. Och så fjäskar de alla för muslimerna. Mona klär sig i slöja och besöker moskéer och plåtas tillsammans med Aldebe, han som ställer krav på hur Sverige ska anpassa sig till muslimerna. Och Reinfeldt besöker halalslakteri och säger "ät nåt annat då" till djurrättsvännerna.

Politikerna begriper inte att dagens mångkultur leder till mogondagens muslimska monokultur.

Därför måste vi vanliga svenskar öppna våra ögon och kritiskt granska det som sker, inte bara låta oss lugnas med att det är ingen fara.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

  1. Samtidigt som dom tar till sig denna kritik mot islam på internet kan dom ju jämföra detta med den bild som förs fram i propagandaserien Halal-Tv.

    SvaraRadera