lördag 8 november 2008

Vårda egna barn? Nej, säger Pekgul!

I vissa länder får kvinnorna välja om de vill vårda sina barn eller göra karriär. Men så ska vi inte ha det i Sverige, säger Nalin Pekgul i Värmlands Folkblad 2008-10-29.

Du får inte själv bestämma över dina barns omsorg! Och det tror Pekgul är bra!
Att inte få bestämma över det viktigaste i livet, det kallar hon "jämställdhet".
Vårdnadsbidraget kallar hon en kvinnofälla.
– Målet är att det ska finnas barnomsorg dygnet runt och att alla föräldrar ska kunna arbeta. I vissa länder får kvinnor välja om de vill göra karriär eller skaffa barn, så ska det inte vara i Sverige, säger hon.
Hon menar att både kvinnor och män måste inse att det är viktigt både för dem och barnen att båda föräldrarna är hemma.
Ett år ja, ett enda ynkligt år! Sen kan ingen vara hemma hos sina barn! Det är ekonomiskt dagistvång. Det är faktiskt ett viktigt, samhällsnyttigt arbete att vårda och fostra sina barn till samhällsnyttiga medborgare. Synd bara att att inte vänstern, högern och mitten inser det.
– För att kvinnor ska få makt i samhället måste vi släppa makten hemma. Vi måste få vara något mer än bara mammor och männen måste även våga vara mer pappor, säger hon.
För att få makt i samhället måste kvinnor förlora makten över sina och barnens liv, vilket kvalificerat struntprat! Maktlöshet ger makt, det är ju löjligt!

Vad som är barnens bästa, det struntar Pekgul och sossarna i. Vad föräldrarna vill , det struntar de i.

För en generation sen kunde en familj leva på en lön. Nu har ungkarlskatten för alla gjort familjen så fattig, att alla mammor måste jobba, antingen de vill eller inte. Detta har gjort oss alla olyckligare. Vi är vilsna och rotlösa och utan kontakt med våra nära och kära.

Förr levde generationerna nära varandra. Man hade tid att berätta för barnen hur det var förr. Man kunde överföra minnen och traditioner, etik och moral till sina barn och barnbarn.
Allt detta är nu krossat. Tacka Pekgul och hennes sossar för det.
Nu vet inga barn vad en hemmamamma är. Hon finns bara i Astrid Lindgrens böcker, en ouppnålig lyckodröm.

Jämställdhetens diktatur, med dagistvång för alla, har blivit Sveriges olycka. Just i dagens hårda samhälle behöver barnen sina föräldrar mer än någonsin.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

  1. Vill du att de somaliska tiobarnsmödrarna som aldrig jobbar men ständigt ploppar ur sig nya barn skall få mer i bidrag? Det kanske inte är det du menar men är det inte det som blir resultatet?

    SvaraRadera
  2. Vi måste begränsa invandringen och värna svenska traditioner och uppmuntra svenska par att föda barn. Vården av barnen ska vara en merit. Hemmafamiljer måste få skatteavdrag, så att de kan leva på en lön.
    Familjefientlig politik hejdar inte muslimernas barnafödande, bara svenskarnas.

    SvaraRadera