torsdag 13 november 2008

Hon ger svenskföraktet ett ansikte

"Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."/Mona Sahlin, Euroturk, 2002.

"Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare, ska den som heter Muhammed få jobbet."
/Mona Sahlin, GP 22 okt 2002

"För att klara framtidens utmaningar måste framtidens svenska folkhem bebos av människor från alla världsdelar."
/Mona Sahlin, Aftonbladet, 16 april 2004

Vad är detta om inte ett enormt förakt för svenska folket? Varför säger hon detta? För att ta ifrån oss all självkänsla, allt självförtroende? Så att vi inte ska protestera över att Sverige mer och mer anpassas för muslimerna?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

3 kommentarer:

 1. Mona Sahlin bevisar dagligen vilken inkompetent svamlare Socialdemokraterna har som ledare och partistyrelsen sparkar ut henne innan valet om dom inte skall bli utsparkade sjalva som inkompeterna nollor innan hon blir det.

  SvaraRadera
 2. Kastar man om bokstäverna i hennes namn får man fram anagrammet islamhona. Rätt passande eller hur? :)

  SvaraRadera
 3. Du tycks glömma att alla invandrare faktiskt inte är muslimer. Om Sverige ska anpassas så är det väl inte bara för muslimer??? Vad säger de invandrade Sverigedemokraterna? Kan de stå bakom allt ont som sägs om invandrare? Alla ska väl inte dras över en kam...
  Om jag blir bemött illa av en som jobbar på nån butik, så blir väl inte min slutsats att ALLA som jobbar på just den butiken är oförskämda etc. Nej, vi måste se varje individ för den den är! Bara för att jag är svensk så är jag väl inte lika alla andra svenskar i mitt beteende...

  SvaraRadera