lördag 25 oktober 2008

Våldet är svenskarnas - Peter Gill

I Sverige finns en djupt rotad våldskultur, påstår professor Peter Gill i Norrköpings Tidningar i dag 25/10.

- Det finns en förställning om att svenskar är så fredliga. Men i Sverige finns en djupt rotad vålds- och jaktkultur, säger Peter Gill.
"Att även unga kvinnor har börjat ta till våld förvånar honom inte. Sverige är världens mest jämställda land. I Sverige vill kvinnor arbeta inom polisen, brandkåren och den nationella insatsstyrkan. Våldsutövande är bara ytterligare en domän som traditionellt har setts som manlig men som nu har börjat intas av kvinnor."

Peter Gill tycks mena att ökningen av våldsbrott, under senare år, har med svenska folkets "våldskultur" att göra.

Men inte är det svenska grabbar, som skriker "hora" åt svenska flickor? Inte är det svenska killar som, i gäng om 20, ger sig på ensamma svenska flickor? Inte är det svenska ynglingar som i gäng rånar endast svenska människor, aldrig invandrare? Inte är det svenska ungdomar som kastar sten på brandbilar och ambulanser?

Peter Gill skuldbelägger svenska folket för invandrarnas våld mot svenskarna.
Våra naiva och okunniga politiker har öppnat dörren för en massinvandring av "kulturberikare". Men dessa "berikare" har en egen obehaglig klan- och hederskultur, som svenska politiker blundar för.

Den muslimska klankulturen innebär att mannens status kan öka eller minska. Den ökar när han förödmjukar människor i andra klaner. Om en annan klan förödmjukar honom, är det naturligt att hans egen klan hämnas. Kvinnans status är statisk och kan förloras om hon mister oskulden innan hon blir gift.

Det är denna klankultur som sporrar unga män att förnedra och förödmjuka den "svenska, fega klanen". Och de hånskrattar åt svenskarna, som inte försvarar sig och inte förmår att hämnas. Att våldta en svensk flicka "straffas" med samtal med en socialtant, eller i värsta fall, några veckor på en "lekstuga", som ungdomsvården kallas. Är det underligt att de hånskrattar?
Man löser inte våldsproblemet genom att skylla det på offren. Det första kravet är att man vågar se verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar