fredag 24 oktober 2008

Stoppa kriget mot svenskarna!

Det skulle bli "kulturberikning". Det blev kulturkrig.

När 20-30 invandrare ger sig på en ensam svensk flicka, då är det inte berikning. Då är det krig. Ett gatukrig mellan "berikarna" och de "berikade".

När den muslimska klan- och hederskulturen möter den västerländska civilisationen blir det en kulturkrock, ett lågintensivt krig.

De hånar och förödmjukar. De skriker "hora" åt våra obeslöjade döttrar. De rånar våra 10-åringar och våra pensionärer. De rånar butiker och banker. De anlägger eld och kastar sten på brandbilarna. De misshandlar svenskar och kastar sten på ambulanserna.

De är sin klans stolta "krigare". Det visade fadern, som gjorde tummen upp åt sonen, som dömdes för gruppvåldtäkt på en svensk flicka. Deras offer är svenskar, de "fega" svenskarna som är så lätta att råna och våldta, för de gör ju inte motstånd. Hur lätt är det att göra motstånd när man är en mot tio? Ju fler svenskar de kan förödmjuka, desto högre status får de i den egna gruppen. "Straffet" blir på sin höjd att prata med en socialtant. De hånskrattar åt de löjliga svenskarna, som inte försvarar sina egna. Försvar av sina egna är ju bland det viktigaste i deras egen hederskultur. Är det så konstigt att de hånskrattar åt oss? I deras ögon är vi mesar.

När vi klagar över detta förödmjukande gatukrig, vi blir återigen hånade och förödmjukade av våra egna politiker, som istället för att försvara oss, kallar oss "främlingsfientliga" och "rasister". Politiker som försöker inbilla oss att vi blir "berikade" av invandrarnas "fina" kultur. Politiker som blundar när vi istället, tvingas ge ifrån oss våra ägodelar och vår stolthet. Politiker som är "krigarnas" medlöpare, när de skyddar invandrarna och hånar offren, det folk som valde dem för att de skulle skydda oss.

Men vi är inga rasister. Vi vill bara slippa att bli förödmjukade. Återinför socialdemokraternas Luciabeslut och ta bara in kvotflyktingar. Stoppa kriget mot svenskarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar