tisdag 18 mars 2014

Dagens värsta

Dagens värsta är hämtad från en ledare i ekuriren.se: Invandring handlar om frihet:
"I en mängd länder råder villkor som gör livet outhärdligt för människor men som för den skull inte anses utgöra asylskäl. En viktig liberal uppgift är därför att skapa flera vägar till vårt land. I det arbetet är Miljöpartiet en naturlig aktör.
Och det finns mycket kvar att göra. [...]
Det bör bli möjligt att söka asyl på svenska beskickningar utomlands, så att färre asylsökande måste anlita människosmugglare för att komma till Sverige.
Lika viktigt är att ingen av reformerna rullas tillbaka vid ett eventuellt regeringsskifte. Här har Socialdemokraterna sänt oroväckande signaler. Det gäller framför allt den återreglering av arbetskraftsinvandringen med vetorätt för facket som partiet har presenterat. Inskränkningarna går långt utöver det som skulle kunna motiveras med omsorg om arbetsinvandrare och hinder mot utnyttjande av dem. I stället bottnar det i nationell egoism och en statisk syn på arbetsmarknaden, där invandrare anses ta de inföddas jobb. Mot en sådan syn måste alla goda krafter förenas."
 Med andra ord så vill ledarskribenten avskaffa den svenska välfärden och istället införa en "nattväktarstat". Att vilja bevara den svenska välfärden anser han vara "nationell egoism". På annat sätt kan jag inte förstå det. Suck!

Fri invandring kan inte kombineras med en välfärdsstat. Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. He jag tänkte tipsa om en mycket bra blogg.
    Mördarbloggen
    http://mordarbloggen.wordpress.com

    SvaraRadera