måndag 24 februari 2014

Bra av Herman Lindqvist

Herman Lindqvist är insiktsfull och politiskt inkorrekt:
"Slutligen: ett ständigt ökande hot mot Europas trygga utveckling är den tickande bomb som ligger i den ökande invandringen till Västeuropa. [...]

Sam­tidigt är det ett faktum att det finns ­invandrargrupper i till exempel Frankrike och England som ­inte har den minsta önskan att ­integreras.
Tvärtom, de lever i sin egen värld där de helt tar avstånd från och till och med för­aktar värd­landets kultur. I England, Frankrike, ­Spanien, Italien och Grekland ökar spänningen, våldsam urladdning ligger i luften.
Finns det seri­ösa politiker i Europa som ­vågar ta itu med alla dessa ­problem eller sitter de som förstaklass­passagerarna på ­Titanic, övertygade om sin egen förträfflighet och Europas odödlighet?"
Artikeln i Aftonbladet 2013-11-09 "Nu kommer de nya tiderna"
Fri invandring kan inte kombineras med en välfärdsstat. Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Alla nyvakna välkomnas in i stugvärmen!

  SvaraRadera
 2. Med en dåres envishet så hoppas jag i alla fall på en god och intressant fortsättning av 2014 och i all tid därefter.

  Fridens... / Josef

  SvaraRadera
 3. Hej. Kan jag/vi få kontakt med någon som kan hjälpa oss+ Vi har startat Tankesmedjan Sverige och behöver hjälp att komma igång. Fakta och funderingar och ifrågasättande kring islam i Sverige. Använd "Kontakta oss" på vår nyligen startade hemsida. Tacksamma för all hjälp! www.tankesmedjansverige.webs.com

  SvaraRadera
 4. Besök även Nätverket Vårat land på Facebook
  https://www.facebook.com/tankesmedjansverige?ref=hl

  SvaraRadera