torsdag 13 juni 2013

Mattias Gardell - obegriplig

I en intervju i Forskning & Framsteg, 1/3 2007, "Hedningen som försvarar politisk islam" menar han att 11 september "har inget med islam att göra". "De flesta muslimer sysslar ju med annat."

Det är väl lika smart som att säga att förintelsen har inget med nazismen att göra eftersom de flesta nazister sysslade med annat.

Mattias Gardell - jag kommer aldrig att förstå den mannen.

Jag fick en bra kommentar av John Doe:
Denna psykopaten som i början på 80-talet drämde ett plakat i huvudet på en 75 årig gammal dam, på Sergelstorg då nationalister demonstrerade, har märkligt nog avancerat i livet och ta mig fan blivit professor och islamolog. Hur detta gått till har jag ingen aning om, men att han får snålskjuts av sin bror Jonas, ja det kan man nog tänka sig. Jag roade mig med att läsa den pubertalt och narcisistiska tegelstenen - Islamofobi, och det var en upplevelse. Karln kan ju inte skriva! Och boken var full med gramatiska omöjligheter, vilket gav det hela en b-upplevelse i klass med tarmvred. Att denna kaos-kommunist och Sverigehatare av rang, får tid i tidningar, teve och internetmedia, det är så märkligt att man börjar undra om det inte är en Gardellsk sammansvärjning, då åtminstone jag inte begriper brodern Jonas'framgångar. 'He's only in it for the fame and money'.'
Hur som helst anser jag att denne inkompetenta Aschbergvän är så otroligt uppförstorad och hypad i allt han gör så man kväljs när man ser karln. Läs hans bok - Islamofobi, då ser ni vilka galningar det finns i detta Svea rike!

John Doe, 21 juni 2013 01:01
Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Mannen är helt klart förgiftad.

    SvaraRadera
  2. Denna psykopaten som i början på 80-talet drämde ett plakat i huvudet på en 75 årig gammal dam, på Sergelstorg då nationalister demonstrerade, har märkligt nog avancerat i livet och ta mig fan blivit professor och islamolog. Hur detta gått till har jag ingen aning om, men att han får snålskjuts av sin bror Jonas, ja det kan man nog tänka sig. Jag roade mig med att läsa den pubertalt och narcisistiska tegelstenen - Islamofobi, och det var en upplevelse. Karln kan ju inte skriva! Och boken var full med gramatiska omöjligheter, vilket gav det hela en b-upplevelse i klass med tarmvred. Att denna kaos-kommunist och Sverigehatare av rang, får tid i tidningar, teve och internetmedia, det är så märkligt att man börjar undra om det inte är en Gardellsk sammansvärjning, då åtminstone jag inte begriper brodern Jonas'framgångar. 'He's only in it for the fame and money'.'
    Hur som helst anser jag att denne inkompetenta Aschbergvän är så otroligt uppförstorad och hypad i allt han gör så man kväljs när man ser karln. Läs hans bok - Islamofobi, då ser ni vilka galningar det finns i detta Svea rike!

    John Doe

    SvaraRadera