fredag 31 maj 2013

Olle sa sanningen - sparkad ur (m)

Olle Engström (m) skrev en mycket bra artikel, Invandringen i Sverige kan leda till inbördeskrig, i Borås Tidning. Artikeln innehöll sanningen om invandringen. När han inte backade, fick han sparken ur moderaterna.
I Sverige får man tydligen inte längre säga sanningen. Vedervärdigt! Moderaterna har rekord i hyckleri.
Citat: Vart är Sverige på väg? Jag ser framför mig ett Sverige som inom 20–30 år fullständigt har tappat kontrollen över situationen, med konsekvenser som är skrämmande. Terrorism, våld och brottslighet kommer att öka i Sverige. Och kanske ser vi också på lite längre sikt ett fullskaligt inbördeskrig mellan olika religioner liknande de som varit och är i Libanon, Irak och Nigeria med flera. Tanken skrämmer, men vägen dit är kanske kortare än vi kan ana om inte dagens situation en gång för alla får sin lösning. Det är allas vårt ansvar att hitta lösningar.
Och för detta fick han sparken. Han borde ha hyllats. Sverige är mycket illa ute. Man skrämmer till tystnad när det gäller invandringen.
Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Ja, moderaterna är hycklare, men det som är lika underligt är att Olle Engström - som funderar på att byta parti - inte kan tänka sig att gå med i SD. Hans artikel kunde ju lika gärna ha skrivits av en Sverigedemokrat. Vilket annat parti än SD har den sanningsenliga syn på tillståndet i landet som Olle gav uttryck för i artikeln? Det är mycket man inte förstår här i världen.

    SvaraRadera