onsdag 20 juni 2012

En berömvärd politiker i Norrköping

Fredrik Bergqvist (m) talade klarspråk på sin blogg, 29 juni 2011. Det gjorde han efter de kriminella gängens dödsskjutningar i Norrköping:
"Slutligen har det blivit väl tydligt att de så kallade kriminella gängen inte är så mycket mer än avskum som ska slängas ut från stan, och i de fall de inte är svenska medborgare så ska de även slängas ut från Sverige. Kommunen och Polisen har försökt att samarbeta för att knäcka de kriminella gängen, men gårdagens händelse visar med all tydlighet att man har misslyckats. Nu hoppas jag att fortsättningen blir mer lyckad och att de lagförs till kännbara fängelsestraff. Norrköping ska vara en trygg stad att bo, besöka och turista i. Samhället kan göra livet svårt för de yrkeskriminella, bara man går ihop och vågar ställa krav. Vore intressant att veta hur många av de 11 anhållna som samtliga verkar vara kända av polisen, också är kända hos Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen?
Även Polisen måste bli betydligt bättre på att stödja de privatpersoner och näringslivsföreträdare som blir utsatta för de kriminella gängens verksamhet. Oavsett det handlar om utpressning eller beskyddarverksamhet så måste polisen ta dessa ärenden på allvar och man måste som privatperson kunna lita på att polisen kommer när brottet inträffar. Det är inte många individer det handlar om men de ställer till en hel del skada i Norrköping och Sverige.
De ska heller inte få möjligheten att leka förebild för de ungdomar som växer upp idag."

Hur gick det för dom som sköt? De blev frikända. Rättssystemet i Sverige är en parodi.
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

 1. SVENSK MIDSOMMAR

  DN:s Emanuel Karlsten (29 år):

  Knappt har minister Birgitta Ohlsson hunnit önska, att Sverige ska avskaffas och TV-kändisen Elisabet Höglund inför nationaldagen hunnit kräva i AB, att Sveriges nationalsång ska avskaffas, så dyker det upp en liten fjunpung vid namn Emanuel Karlsten, knappt torr bakom öronen, som på hedersplats i Sveriges största morgontidning avslöjar, att svenskt midsommarfirande i själva verket bara är en förljugen låtsastradition.

  För Emanuel själv har inte varit med om något midsommarfirande av värde före sin födelse. Och då kan ju hela spektaklet inte heller röra sig om någon tradition! (Sveriges traditioner började när Emanuel föddes för 29 år sedan.)

  Emanuel och DN avslöjar: Midsommarfirande – något övermåttan löjligt, passande endast för Jimmie Åkesson och andra rasister och nazister. ”Töntiga saker”, som Måna sa. Till skillnad från alla fina turkiska traditioner.

  Emanuel skriver:

  ”Jo, så jag ligger och har ångest inför det här med midsommar. Vilket är märkligt, eftersom ´ligger´ i det här fallet innebär i en solstol i ett 35-gradigt Sydostasien. I morgon påbörjar jag en lång hemresa för att hinna hem till midsommarafton. Vilket är ännu märkligare eftersom den högst sannolikt kommer att firas i ett pissregn till låtsassommar och följas upp av en besvärande förkylning.

  Min ångestfyllda relation till högtiden är egentligen både obegriplig och rotlös. I min barndom kan jag knappt minnas en enda midsommarafton som var särskilt betydelsefull - - - Färskpotatis- och sillorgie så traditionstyngd att den gör Jimmie Åkesson fuktig på överläppen.”

  http://www.dn.se/nyheter/midsommnarnojan-ar-egentligen-obegriplig

  Här är några som Emanuel föraktar:

  http://www.hansbe.com/09midsommar.htm

  Usch och fy också för svensk ”låtsassommar” med ”pissregn”! Duger verkligen inte åt Emanuel, som hellre glassar hela året på en strand i Thailand. Där visserligen en och annan liten malör kan hända ibland, t.ex. stick av sandflugor eller en tsunami, men där man i alla fall slipper både koltrastar och nässelfjärilar och midsommarblomster. Eftersom Emanuel inte kan skilja på en koltrast och en duvnäva eller bredbrämad bastardsvärmare och inte heller är det minsta intresserad av saken, så finns bara en politiskt acceptabel utväg:

  AVSKAFFA DEN SVENSKA SOMMAREN!

  http://www.malmgrenpaintings.se/Den_sista_slatterangen_delsida.htm


  / Info

  SvaraRadera