tisdag 8 maj 2012

Stopp - vi kollapsar!

EU är så "smart". Istället för att säga stopp till invandringen när asylmottagningen i land efter land kollapsar, så vill man försöka sprida strömmarna av migranter till länder som ännu inte har kollapsat. STOPP är ett ord som inte existerar för denna "elit".

"På tisdagen inleder EU slutförhandlingar om en viktig del av sin gemensamma asylpolitik. Det sker bara två dagar efter valet i Grekland, där det blev stor framgång för ultranationalister som talar om att minera gränsen mot Turkiet för att stoppa invandrare."

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Obegripligt att dumbommarna i EU inte fattar att Kalifatet närmar sig och att den politiskt korrekta förda politiken osvikligt kommer leda till fler av samma sort som Breivik och om inget stopp då kommer, inbördeskrig i många av Europas länder och mellan olika nationer. Precis det som var den ursprungliga tanken bakom EU.projektet... Det är tragiskt att behöva konstatera att de dumbommar som sitter i EU knappast representerar väljarna... Så inte heller valda ledamöter i nationernas parlament och andra politiska församlingar... Jag tror att vi är på god väg mot OFÄRD och DEMOKRATINS DÖD... /ddayperspective@twitter

  SvaraRadera
 2. Lägg till "skulle hindra" på rad 8..

  /ddayperspective@twitter

  SvaraRadera
 3. Om man driver något in absurdum, så får det motsatt effekt, till det man eftersträvade.

  SvaraRadera