torsdag 6 oktober 2011

Tage Danielsson om politikerförakt - lika aktuellt idag

Ja, inte har det blivit bättre sen Tage sjöng detta. Tyvärr har det blivit mycket värre. Själv har jag tappat all respekt för samtliga sju gamla partier. Tage tolkar det suveränt. LillGandhi har fixat videon.

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Kan väl inte sägas bättre! Dagens skithögar har aldrig varit i närheten av en arbetsplats, förutom då att fjäska omkring och prata skit. Goddagspilten Billström var dessutom in i helvetes lik tönten Dagobert...hehe..

  SvaraRadera
 2. Skitstövlar som Magnus Betnér, Soran Ismail, Grotesco-gänget m fl kommer inte ens i närheten av HasseåTages livsgärningar. Har både boxarna med filmerna och revyerna och vill tacka dessa glädjespridare av hela mitt hjärta. Många av dom som medverkade i filmerna och revyerna är tyvärr borta idag, inte bara Tage själv men Lena Nyman, Monica Z, Sonya Hedenbratt, Margaretha Krook, Ernst-Hugo, Lars Ekborg, Lasse O'Månsson, Nisse Ahlroth, Yngve Gamlin, Gunnar Svensson, Carl-Gustaf, Martin Ljung m fl. Inte många som är kvar i livet. Hasse fyllde 80 i somras och verkade gammal och trött. Saknade sina gamla kompisar, vilket är fullt förståeligt. Nu är det väl nästan bara Gösta Ekman och Grynet Molvig kvar. Men deras verk lever kvar, gud ske lov.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig Robin. dagens komiker har inte mycket att hämta mot Tage Danielsson.

  SvaraRadera
 4. I just detta nummer lyser Tage självt men glöma aldrig vilket radar-par dom var. Precis som Helan & Halvan så matchade dom varandra just p g a att dom var så olika. Helt underbar var sketchen om Rååååger Måååår och alla dessa Lindemannare. Min far hade en LP med Lindemannare som blev helt sönderspelad.

  SvaraRadera
 5. Vill du veta vilka det är som tjänar på Reinfeldts politik i Sverige, läs då mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/08/vilka-som-tjanar-pa-reinfeldts-politik/

  SvaraRadera