måndag 8 augusti 2011

Läs MXp - om du är stark!

Ta del av detta inlägg på MXp: "Robert Spencer mfl skulle vara miljön som utlöste Norges terrordåd"! Men bara om du är stark nog att ta in fakta om vår verklighet.

 MXp visar en video där David Wood, lugnt och pedagogiskt får dig att förstå ett och annat som du kanske inte insett förut. MXp har även gjort en översättning, som hjälp för oss.

Det handlar om den norske terroristen, vad som formade honom, dagens tillstånd i Sverige och Europa och i förlängningen vad vi kan vänta oss i Europa.

Inte en blodsdroppe, men orden och den insikt de förmedlade gjorde mig matt. Och jag trodde ändå att jag var stark, trodde att jag visste. Så ta del av MXp och David Wood! Om du har styrkan.

Efter den här pärsen behöver jag en dos av Pugh.

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Man får ju inte ha kritik mot det mångkulturella utan att bli stämplad som kriminell, därför tog galningen lagen i egna händer. Hade politiker och massmedia tagit sitt ansvar kunde dådet ha undvikits.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  SvaraRadera
 2. Ja, det är knappast bloggarnas förtjänst att jag bytte åsikt i invandringsfrågan i slutet på 90-talet utan DN och SvD har en hel del med saken att göra.

  Det var via DN jag läste om den norske förläggaren som blev skjuten och allvarligt skadad för att han gett ut Rushdies Satansverserna. Innan hade ett par tusen muslimer demonstrerat på Oslos gator mot att boken gavs ut.

  Det var i DN jag läste om stora bokförlag som inte vågade ge ut ens akademiska verk om Islam, som kunde tänkas väcka anstöt.

  Det var i DN jag läste om hur personer som lämnat Islam hotades och förföljdes i Sverige.

  Det var i DN jag läste ett klämkäckt reportage om Förorten, och en vårdcentral där, som bjöd på spännande "utmaningar" i form av patienter som inte vill ha tolkhjälp av någon med fel kön eller etnicitet.

  Det var i DN jag läste om socialarbetare som lämnat Rinkeby för Östermalm på grund av hon tröttnat på människor som slängde ut blöjor på gården och på grund av hon inte ville att hennes döttrar skulle växa upp i en så kvinnofientlig miljö.

  Det var i DN jag läste att unga invandrarkillar beklagade att en svensk tjej blivit gruppvåldtagen i Rissne, men att det hade varit värre om det varit en
  invandrartjej.

  Rena "rassepropagandan" alltså.

  Det var i SvD jag läste att 21 av 24 fall av gruppvåldtäkter begåtts av män med icke-svensk bakgrund.

  Det var i SvD jag läste om att en majoritet kurdiska studenter i Danmark
  ville att kvinnan skulle vara oskuld på bröllopsnatten.

  Det var i moderata idétidskriften Svensk Tidskrift jag läste om svenskhatet bland invandrare, mot vilket Turkiska Ungdomsförbundet startat en kampanj.

  Kan hålla på så här hur länge som helst.
  Och har ofta, långt innan Breivik-historien, tänkt att det är ju de vanliga massmedierna som sprider negativism mot invandring och islam genom att bara rapportera om företeelserna. Och detta trots att de
  slår knut på sig själva för att undvika att vanlig, obligatorisk nyhetsförmedling skall få den effekten.

  SvaraRadera
 3. P.S.Min kommentar relaterad till vad jag läste på MXp. Kanske bäst att tillfoga, för annars blir den väl lätt obegriplig.

  SvaraRadera