fredag 12 augusti 2011

Ingen vinner på invandringen

Sossar och moderater har ju olika idealsamhällen.
Därför är de oeniga om det mesta.

Men i en fråga är de märkligt eniga - invandringen. Båda tycks tro att en stor invandring leder till just deras idealsamhälle. Men båda kan inte ha rätt.

Vem vinner?  Ingen. Alla förlorar.

All erfarenhet visar ju att människan inte är skapad för mångkultur. Evolutionen har gjort att vi vill bo med våra egna.
Samtliga partier utom Sverigedemokraterna tror att man kan ändra på människan. SD är ensamma att stå upp för en sund realism.
Samhället måste formas efter människan. Inte tvärtom.

I detta klipp säger t.o.m. invandrare att det är för mycket invandring.

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. De enda som vinner pekuniärt är de invandrare som får livstids försörjning. Att de blir alienerade och fyllda av förakt för Sverige och svenskarna och deras mesighet är myntets baksida för dem, för det är aldrig kul att ständigt vara fylld av förakt. Men för livslång försörjning kanske det kan vara värt det??

  SvaraRadera
 2. En sak som är tabu är den etniska aspekten. Jag är inte nationalist i bemärkelsen ut med alla utomeuropeiska invandrare, men det går en gräns för hur liberal man kan vara.

  Mitt vid det här laget uttjatade exemplet är om man skulle kräva att kurderna tillät lika stor invandring som vi gör, om de skulle få ett eget land. Vad vore det för vits med en egen kurdisk stat då?

  Etnicitet och kultur hänger ihop förstås. Det är en självklarhet. Om japanerna blev i minoritet i sitt land, så skulle den japanska kulturen inte prägla Japan och det vore en förlust för mänskligheten.

  SvaraRadera
 3. Ja inte vinner vi vanliga Svenskar något på det , Vi Svenskar ska tycka synd om alla, men ingen tycker synd om oss :(
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  SvaraRadera