tisdag 26 juli 2011

SD är början till lösningen

Är det kritiken mot invandringen som orsakar invandringens problem?
Är det kritiken mot mångkulturen som orsakar problemen i alla mångkulturella samhällen?

Invandringskritiska och kulturkonservativa partier uppstår för att det finns ett behov av dem. Det kallas demokrati. Att försöka tysta kritiken är motsatsen till demokrati.

Europas politiker införde stor invandring och mångkultur utan att fråga folken. Tillsammans med journalisterna försöker man dölja invandringens negativa följder. Det är det största sveket någonsin.

Det är inte kritiken mot den ansvarslösa politiken som orsakar problemen. Tvärtom. Kritiken är början till lösningen. Vi måste lyssna på kritikerna för att kunna lösa problemen.

Sverigedemokraterna orsakar inte problemen. De är början till lösningen.

DN påstår: SD-politiker delar Breiviks åsikter(DN bör fundera vidare!)
Rimlig antagelse: Utan islamisering och massinvandring hade kanske Breivik inte triggats. Hemskt att säga så?  (SD har nu tagit avstånd från detta blogginlägg.)
Men det kan väl ses som en fullt rimlig antagelse att utan mångkulturen hade galningen fått leta efter något annat att reta sig på? I denna infekterade debatt måste varje ord vägas på guldvåg.
Anders Borg (m): "Utan invandring hade vi stått och stampat på ett jordgolv." (Svenskförakt)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Pk-media gör återigen fel, trots det som hänt. Vänsterextremistiska grupper får full frihet att uttala sig. Var är balansen?
  Det största hotet mot svensk demokrati är vänsterextrema grupper, nu talas det bara om högerextrema och islamister.

  SvaraRadera
 2. Bosse Bockfot26 juli 2011 12:31

  "Den politiska debatten måste få vara/bli saklig !..."

  I realiteten så är det ganska få i de etablerade leden som vill ha en saklig debatt om te.x. flyktingpolitiken i Sverige. Ju längre ut på vänsterkanten desto svårare har man att ta debatten. Vem minns väl inte Mona Salins patetiska "ta fighten" som skulle resultera i ett antal debatter i TV med SD. Det stannade vid en debatt efter påtryckningar från interna strateger, undrar varför?

  Nu används dessa illdåd som spikar i locket på den ask i vilken den fria debatten sedan årtionden har hållits fången. Att det de senaste månaderna, ja kanske det senaste ett och ett halvt året dykt upp en nyanserad bild av månkulturen från olika håll inte minst från flyktingarna själva har inte sätts med blida ögon. I huvudsak de mer etablerade partierna och då kanske främst, tyvärr, just de på vänsterkanten tycks ha det särskilt svårt.

  Att hela tiden återkomma till SD, och att försöka smeta denna ytterst tragiska händelse på ett demokratiskt parti som vid sidan av en kritisk syn på invandrings/flyktingpolitiken också har en massa andra frågor på agendan är ganska patetisk och visar på bristande insikt om demokratins grundregler.

  I stället bör vi samfällt över alla partigränser böja vårt huvud i sorg och deltagande med det norska folket i stället för att försöka dra billiga poänger av en sådan här tragisk händelse.

  SvaraRadera
 3. Du förutsätter att det SD säger är rätt. Men SD presenterar inga lösningar. De "problem" som SD lyfter fram ÄR ju inte problem. Det är skapade hjärnspöken.

  Det finns ingen "islamisering" eller andra dumheter. Flosklerna som SD hatar ur sig tar inte vanligt folk på allvar eftersom det är konspirationsteorier som helt enkelt bara är trams.

  Så nej - SD är inte lösningen. SD är en del av problemet. Vi kan nu med fakta i hand säga att den värsta terrorismen i Skandinavien står inte islam för: det är en som sympatiserar med SD:s åsikter som gör det.

  SvaraRadera
 4. Vad gör dig annorlunda från Breivik egentligen? Den här bloggen verkar vara din motsvarighet till ett 1500 sidors manuskript? Skulle inte förvåna mig om man hittade eldvapen i ditt hem heller. Gör världen en tjänst. Skjut dig själv.

  SvaraRadera
 5. "Det finns ingen "islamisering" eller andra dumheter. Flosklerna som SD hatar ur sig tar inte vanligt folk på allvar eftersom det är konspirationsteorier som helt enkelt bara är trams."

  Så emiraten i Storbrittanien, deras 80 sharia-domstolar, alla segragerade badtider, könsstympningar och hedersmord här bara är hjärnspöken? Kommer du månne från planeten Ork? Nano, nano på dig!

  SvaraRadera