torsdag 19 maj 2011

Se hit, feminister! Ni gör mer skada än nytta!

Det är märkligt; I Sverige där de politiskt korrekta skriker att de minsann gillar "olika", här gör man allt för att tvinga män och kvinnor att bortse från sina medfödda olikheter och försöka bli helt lika. Detta går inte ihop!
Att feminismen är en av mänsklighetens värsta fiender, det måste nu erkännas!

Jag vet ingen som bättre kan visa detta groteska vansinne än Jakob E:son Söderbaum på bloggen Tradition & Fason: Mer familjeliv, mindre arbetsliv:

"Man skulle kunna förklara det stora sociala problemet idag så, att samhället dels har ett behov av förvärvsarbete (A), dels ett behov särskilt för barnfamiljerna av hemarbete (B) – vi kan för exemplets skull kvantifiera detta arbete till 5A + 5B. Man och kvinna ska givetvis dela på dessa mödor, och i egenskap av man och kvinna komplettera varandra. I det gamla samhället var det normalt att mannen försörjde familjen; han gjorde 4A och 1B och kvinnan för sin del 1A och 4B. Kvinnor var INTE mindre värda än männen, väl att märka (jfr 'kvinnor och barn först') – men män och kvinnor betraktades såsom olika, och Familjen betraktades såsom ekvationens utgångspunkt. Båda utgångspunkterna är givetvis rimliga.

Idag har utvecklingen medfört att männen åläggs en fiktiv arvsynd för att i alla tider ha 'förtryckt' kvinnorna, och kvinnorna ska nu 'frigöra sig' från detta onda. [...]
I linje med denna samhällsutveckling har Förvärvsarbetet kommit att ersatta Familjen som ekvationens själva utgångspunkt. Detta uppfattar jag som en mycket negativ, direkt inhuman utveckling.

Just det! Man har krossat Familjen och satt Förvärvsarbetet i dess ställe! Innerst inne känner vi väl att detta är fel och strider mot vår mänskliga natur? Det finns helt enkelt ingen manlig "arvsynd", inget manligt förtryck av kvinnan. Det finns bara två evolutionärt nedärvda könsroller. Det stora felet är att vi, med feministernas goda minne, nedvärderar den kvinnliga könsrollen.

Läs fortsättningen på bloggen Tradition & Fason!
Han avslutar med det som borde vara självklart i ett humant samhälle:
"Vi behöver i Sverige få till stånd en familjepolitik där familjemedlemmarna får mer tid tillsammans, och där det inte ska vara en ekonomisk fråga huruvida man har möjlighet att taga hand om och taga ansvar för sina familjemedlemmar eller inte."
Tänk att detta ska behöva sägas!? Och att det är politiskt inkorrekt!? Sverige är illa ute.
Kan det vara så illa att feministerna, genom sin vansinniga "jämställdhet", faktiskt förvägrar oss våra mest grundläggande behov av att få ta hand om våra nära och kära?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

12 kommentarer:

 1. De enda män dessa missanpassande flator tycks tolerera är bögar och muslimer. Fast lurkarnas kvinnosyn borde väl i rimlighetens namn vara det första de skulle vända sitt manshat emot. Manshatet beror troligtvis i de flesta fall på att dessa hysteriska gaphalsar aldrig fått manlig uppmärksamhet, pga sina okvinnliga egenskaper. Om dessa bara hade en susning om hur vi riktiga män uppskattar riktiga kvinnor....

  SvaraRadera
 2. Feminster hatar demokrati, det finns det många exempel på. Ta bara Feminiskt Initativ som vill stoppa SvP från att få ut sina politiska budskap. visst, man kann tycka vad man vill om ett nationalsocialistiskt parti, men i en demokrati har de samma rätt att föra ut sitt budskap som alla andra partier.

  SvaraRadera
 3. Nordens valkyrior kommer aldrig slava vid spisen. Om ni vill inte vill ha självständiga kvinnor så borde ni konvertera till islam. Är det något som är väligt typiskt svenskt så är det hur självständiga kvinnorna är och det går långt till baka i tiden typ vikingatiden. De flesta dagismotståndare är faktiskt imvandrare som inte vill att barnen ska komma in i det svenska samhället. I vårt grannland Danmark vill snarare SD motsvarighet tvinga in speciellt invandrar barn på dagis av den anledningan. Dagis borde vara en självklar förlägning av skolan. Skolan och dagis ersätter inte familjen. Det är upp till var och en att prioritera så att någon eller bägge kan arbeta deltid. Däremot håller jag helt med om att feminister har gjort mycket skada genom att dadda med män. Det är feministernas fel att olämpliga pappor idag får gemensam vårdnad. Feministerna har gjort det omöjligt för mammor att skydda sina barn mot olämpliga pappor och samtidigt sprider det PAS begreppet som en amerikansk pedofil har skapat. Feministerna har avskaffat änkepensionen och kvinnornas möjlighet att få ordentliga underhåll. VIsst har feminister gjort skada men INTE dagis och kvinnors kamp för trygghet och rättvisa. Trist att SD drar till sig så mycket ensamma dumpade patetiska män som inte har förmågan att få en kvinna på annat sätt än att köpa en.

  SvaraRadera
 4. Till Anonym: Drar SD till sig män som inte kan få kvinnor på annat sätt än att köpa? Feministerna daddar med män? Kan du förklara det närmare? Är det inte så att feministerna varit de starkaste krafterna för att tvåkönade äktenskap har "rätt" till adoption av barn? Är det inte underligt att de som gillar "olika", i de flesta fall har avvikande sexuella läggningar? Bögor och flator får gärna leva hur fan dom vill, men låt för helvete barnen slippa få en osund, vriden uppväxt....

  SvaraRadera
 5. Den svenska modellen har sina uppenbara brister, tyvärr tyvärr... :cry:

  SvaraRadera
 6. Men lösningen? Ska vi uppvärdera eller nedvärdera den kvinnliga könsrollen? Ska vi förneka att könsrollerna är evolutionärt nedärvda hos oss som hos alla andra däggdjur?

  SvaraRadera
 7. Feminix - vad annat kan Wi göra än att bejaka att Wi är olika kön ?

  Så... - först av allt får Wi väl börja med att fostra barnen rätt härvidlag - eller ?

  SvaraRadera
 8. Till Blodsven: Jo! LikhetsFeminismen daddar med män. det är LikhetsFeminismens fel att alla pappor har rätt till barnen varannan vecka vid skilsmässa. Detta oavsett hur mycket papporna har brytt sig innan, oavsett om pappan är olämplig, oavsett om han bara dumpas över allt ansvar på någon annan tex barnens farmor. Även pappor som är så olämpliga att de måste ha en övervakare med sig, för våra skattepengar, så har pappor rätt till umgänge och gemensam vårdanad. Det är nästan omöjligt för en mamma att få ensam vårdnad idag och det är enbart LikhetsFeministernas fel. LikhetsFeministerna har även tagit bort möjligheten för kvinnor att få underhåll. (I Sverige betalar bara ev föräldrar underhåll för sina barn inte till sin fd partner. I många andra länder betalar alltså män underhåll till sina fd fruar även om de inte har barn ihop.)Det är LikhetsFeministerna fel att änkepensionen är borttagen. Det är LikhetsFeministerna att kvinnor inte kompenseras för hemarbete i pensionssystemet. Det är LikhetsFeministerna som gnäller för att pappor inte får lika mycket uppmärksamhet av sjukvården som mamman under förlossningen. osv.

  Blanda inte ihop Feminismen med hbt-rörelsen. Det är två skilda rörelser som på många områden hatar varandra. Det var därför Feministiskt Initiativ föll ihop som ett korthus. Det var det striden mellan Tiina Rosenberg och Ebba Witt Brattström handlade om.

  Att anklaga Feminismen för allt ont är förresten lika korkat som att anklaga Kristendomen för allt kansigt Jehovas Vittnen står för. Feminismen är en väldigt stor rörelse med många olika inriktningar. Ska vi få Sverige på rätt köl igen måste vi ha en seriösare debatt inom familjepolitiken

  SvaraRadera
 9. Håller med om att familjen är det viktigaste vi har. Är det inte just kärnfamiljen som häxorna "dödåtfamiljen" Schyman & co vill splittra? Helt omöjligt att inte blanda in HBT-skiten med hysteriska manshatare inom den osunda feministrörelsen. Tror dessutom att olämpliga föräldrar får umgängesförbud, fast visst finns det blottor även där. Dessutom svarade du inte på frågan att SD-ares enda chans att få en kvinna skulle vara att köpa en? Lika jävla korkat att blanda ihop SD med prostitution, som att anklaga oss män för att vara talibaner...

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!

  Du skriver jättebra! Jag undrar varför inte dessa feminister ställer upp på kvinnorna som förtrycks inom Islam?? Jag tycker det är löjligt att kallas feminist egentligen ....en man är en man och en kvinna är en kvinna punkt slut och det måste ju vara en skillnad mellan dessa kön.

  Håller med Blodsven att det måste vara manshatare som blir feminister...håller med om att det är ju korkat att blanda in SD i prostitution...men påhoppen på SD är ju som rena mobbingen så jag blir inte förvånad över något... Är det inte Kungen som mobbas så är det SD...
  Fortsätt skriva Feminix !! Du är välkommen till min blogg på Wordpress och Blogger.com

  Länkar nedan.

  http://ladycobra.wordpress.com/

  http://ladycobra-beliver.blogspot.com/

  SvaraRadera
 11. Till Blodsven: Det går itne att ta dig och män som generalliserar så grymt på allvar ens. Feminismen är en stor rörelse med många olika inriktningar. Det går inte att dra alla över en kam lika lite som det går att dra tex alla kristna över en kam. Hålla på och kalla feminister för häxor osv förstör bara för er själva. MASSOR av feminister sitter och hejjar på SD i smyg men det går babra inte att öppet stödja dessa tokiga kvinnahatnade manslobbyister som förvrider sanninges så att det bara blir komiskt.

  SvaraRadera
 12. Allvarligt talat: SKÄRP er nu. Det finns en sak som alla muslimer skulle älska: att vi svenskar börjar bråka med varandra. Då är det mycket lättare för dem att ta över. Lägg ner ert hat mot feminister och låt oss fokusera på det som är viktigt istället.

  SvaraRadera