tisdag 12 april 2011

Varför denna muslimska massinvandring? Är svaret Eurabia?

Jag frågar mig ständigt varför det är så viktigt för våra politiker att uppmuntra denna massinvandring av muslimer. Det är ju den största förändringen av vårt land någonsin. Och det sker utan att folket är tillfrågat. Men jag har aldrig hittat något tillfredsställande svar på frågan. Kan fakta rörande "Eurabia" vara svaret?

Samtiden.com är en värdefull kunskapskälla. Här hittade jag berättelsen om Eurabia. Den handlar om Gisele Littmans (a.k.a. Bat Ye'or) bok Eurabia - The Euro-Arab Axis. Från Samtiden:
 "Eurabia – The Euro-Arab Axis I
År 1990 hade Tyskland tre moskéer, idag finns det 159 stycken. Vad beror denna ökning på? Hur kan det komma sig att det idag bor nästan 20 miljoner muslimer i Europa -en kontinent som är präglad av kristendomen? [...] Varför avstod EU från att betona kristendomens betydelse i den justering av EU:s grundlag som går under namnet Lissabonfördraget? Varför har EU fördömt det israeliska beslutet att bygga en mur i syfte att hindra terrorister från att ta sig in i landet? Vad beror det på att den Internationella domstolen i Haag fördömde samma skyddsvall som 'illegal'?
Gisele Littman menar att hon har svaret på dessa frågor. Europa har förändrats. På fyrtio år har Europa transformerats från ett samhälle som hyllar liberala värden till en kvasitotalitär, mångkulturell geopolitisk realitet- Eurabia. Det är om denna 'stats' framväxt och implikationer som hennes bok Eurabia - The Euro-Arab Axis handlar om. Eurabia en av de mest fascinerande och oroväckande böcker som har publicerats de senaste 10 åren. Den är inte endast väldokumenterad, välskriven och polemisk, författaren demonstrerar därtill ett mod som är nästan omänskligt. Samtiden.com skall av den anledningen uppmärksamma Littmans bok i tre artiklar."
Det är nervpirrande läsning. Rekommenderas.
 Eurabia - The Euro-Arab Axis I
 Eurabia - The Euro-Arab Axis II
 Eurabia - The Euro-Arab Axis III

Så en video med två inslag från dagens obehagliga verklighet i "Eurabia". En amerikansk nyhetskanal, MSNBC, rapporterar att Sverige börjar inse vad den muslimska "hemsökelsen" innebär. Plus en norsk intervju med Daniel Arrospide angående hans infiltrering i en av Stockholms största moskéer. Han avslöjade att i moskén rekryteras blivande terrorister. Trots allt detta förnekar makthavarna verkligheten och låter invasionen av muslimer fortsätta som om ingenting hänt! Reinfeldt och kompani kan väl kallas landsförrädare?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar