lördag 6 november 2010

Var ligger de fredliga muslimernas lojalitet?

En viktig fråga gällande invandringen av fredliga muslimer till Europa handlar om var deras lojalitet ligger. Ligger den hos deras mer rättroende, lite strängare bröder och systrar eller hos det dekadenta västerländska samhället de lever i?

Jag fick en kommentar från Hana, en "modern" muslim (Hanas blogg) på mitt inlägg "Vad säger islam om att slå sin fru?"
Hana skriver:
"Jag är muslim från Bosnien och Hercegovina. Vi följer inga sharia lagar, vi slår inte våra kvinnor som någon sista utväg, det finns många muslimska bosnier som dricker, röker, har sex, blir gravida osv, inte blir vi stenade till döds för det. Vi blir ständigt attackerade av andra muslimer, "riktiga muslimer", som säger sig ha egenrätt på vår vackra religion, för ja, det är en väldigt vacker religion. Jag blir ledsen när unga tjejer tvingas gifta sig utan att ha haft något förhållande innan det, utan att ha någon som helst erfarenhet, jag blir otroligt ledsen när unga flickor dödas pga sin vilja att bryta sig loss från familjen. Hela min familj jobbar, båda mina föräldrar har svensk högskoleutbildning och välbetalda jobb, dom betalar skatt och talar flytande svenska, likförbaskat får dom och även jag dag efter dag stå ut med sådant här trams fast vi självklart inte står för någonting sådant hemskt som kvinnomisshandel eller mord. Vill ni ha ut oss också? Och om svaret är ja, så är min fråga, varför? "

Till Hana och andra vill jag klargöra en viktig sak. Hotet från islam kommer inte att yttra sig genom krig med stridsvagnar utan genom invandring och barnafödande. I detta fredliga övertagande av makten i Europa utgör de fredliga muslimerna det viktigaste verktyget. Var har de fredliga muslimerna sin primära lojalitet? Hos sina muslimska bröder och systrar eller hos det "ogudaktiga" samhället de lever i?

Hana verkar vara en "modern" muslim. Hon säger själv att de moderna muslimerna blir attackerade av de "riktiga" muslimerna (de som vägrar att modernisera islam). Moderna muslimer ser jag inte som ett direkt hot, bara som ett indirekt hot. Det direkta hotet mot vår västerländska demokrati kommer från de som kallar sig "riktiga muslimer".
En viktig fråga är: På vilken sida skulle de moderna muslimerna ställa sig om de tvingades välja mellan ett samhälle grundat på "riktig" islam och ett sekulärt samhälle?
Man kan tänka sig om några år, då de "riktiga" muslimerna har bildat ett islamistiskt parti, som vill införa sharia, skulle de moderna muslimerna då rösta på det? Och därigenom fredligt, genom val (som Hitler) ta makten.
Det indirekta hotet från den tysta majoriteten av fredliga muslimer utgörs av var deras lojalitet ligger. Där ligger osäkerheten. Skulle de gå emot sina fundamentalistiska bröder för att stödja det sekulära samhället?
Eftersom man inte kan se utanpå en muslim vilken sida han skulle välja, vill jag ta det säkra före det osäkra och kraftigt begränsa den muslimska invandringen. 
Här ser vi muslimen den moderata riksdagsmannen Abdirisak Waberi slå fast att "Isalm har bara en tolkning" och "Vi är alla muslimer. Det måste vara samma tro." 

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja ställa en fråga till Hana. Varför ställer du dig och sina moderna med-muslimer inte upp och protesterar när personer som Lars Vilks och Kurt Westergaard blir dödshotade av andra muslimer? Så länge ni inte gör detta är ni inte trovärdiga. Ni visar därmed att er lojalitet i verkligheten ligger hos dom andra muslimerna.

  SvaraRadera
 2. Hana skriver: "Vi blir ständigt attackerade av andra muslimer, "riktiga muslimer", som säger sig ha egenrätt på vår vackra religion, för ja, det är en väldigt vacker religion".
  - - - - -
  Jag skulle uppskatta om Hana ville förklara varför islam anses vara en vacker, "väldigt vacker" religion. Kristendomen brukar ju inte omtalas specifikt som "vacker", även om den är baserad på den vackra föreställningen att en gud har nedstigit från himlahöjderna, blivit människoson och påtagit sig människornas synder samt därefter av de syndfulla människorna blivit korsfäst, och slutligen dött med en bön på sinaa läppar: Fader, förlåt dem, ty de vet ej vad de gör.

  Eftersom islam i huvudsak är baserad på Koranen, och både Hana och de sk "riktiga muslimer" låter sitt trosliv dikteras (som profeten påbjuder) av Koranen, samt att Sharia initialt är baserad på Allah:s utsagor i Koranen, måste slutsatsen bli, att Hana med familj INTE ÄR MUSLIMER.
  Kanske i likhet med era landsmän de 'muslimska bosnierna', super, horar och "syndar" ni lika friskt som de.

  Du Hana och dina släktingar och era landsmän de 'muslimska bosnierna' är således avfällingar - med Koranens synsätt är ni otrogna svin, sämre än andra Kafirer (t.ex. herr och fru Svensson, och jag) och ni är enligt Allah:s ord i Koranen predestinerade att i all evighet pinas i Jahannam (helvetet).
  Men likväl låtsas ni falskeligen vara Muslimer - sannolikt därför att detta medför fördelar - i slutändan kan ni kanske också anlita DO för att tillskansa er ett hypergeneröst skadestånd för att ha blivit ifrågasatta, trampade på tårna eller KRÄNKTA.
  Var finns skönheten?
  Var finns ärligheten? Er ärlighet.
  Var finns logiken?
  Ni är, som det heter i bibeln, SKRYMTARE - hycklare.
  Ni har "svensk högskoleutbildning" och välbetalda jobb.
  Det senare indikerar hur undermålig den svensk universitetsutbildningen numera är, eftersom simpel högskolebildning borde förutsätta basala kunskaper i logik, något som numer inte avkrävs (muslimska) absolventer(na).
  Att ni till-och-med betalar skatt - och hur skulle ni kunna undvika det! - berättigar er inte till vare sig respekt eller förtroende.
  Ni är med biblisk vokabulär: USLINGAR.
  Ni är FULA!
  Men er religion är VACKER?
  Upp till bevis, Hana!
  Motbevisa mig, jag usle Kafir!
  Försvara dig själv och din föregivet muslimska släkt - och din vackra tro!
  Motivera åtminstone - om inget annat - varför Islam är vacker.

  SvaraRadera
 3. Så M hade skickat en kompost till riksdagen om den varit något som de uppfattade som en PK-symbol.

  SvaraRadera
 4. Hej
  1. Sharia är Sharia.
  2. Sharia är en bluff
  3. Arab-Imamer har uppfunnit sharia i Guds namn
  Den uppriktiga muslim är endast den som som kan bevisa att sharia är falsk.

  Ex-Islamist Daniel Mohamad
  www.ex-islamist.com

  SvaraRadera