fredag 15 oktober 2010

SD räddar demokratin

När alla partier är eniga om en viktig fråga, uppstår behovet av ett oppositionsparti. Förhindras detta förvandlas demokratin till en diktatur. Sverige var nära att bli en invandringsdiktatur. Sverigedemokraterna räddade oss.
Så vad är problemet med en fri invandring? Islam och muslimerna.

Muslimens plikt är att sprida islam över hela världen. Hans plikt är också att inte låta sig bli en del av sitt nya land. Men Allah låter honom ljuga för de otrogna. Han kan alltså låtsas gilla läget.
Islam är inte Sörgården, som naiva svenskar tror. Islam är sharialagar med stening till döds för "brott mot Allah". Shariastraffen är rättvisa. De drabbar inga oskyldiga, säger muslimen med ett vackert leende. Islam är en leende grymhet, kan man säga.

Två kulturer kan inte vara mer oförenliga än den svenska och den muslimska. Om den muslimska invandringen får fortsätta som hittills kommer Sverige obevekligt att bli mer och mer likt Saudiarabien och Iran.

Att jag säger nej tack till ännu fler muslimer, innebär inte att jag ser mig som en bättre människa än muslimer. Det innebär bara att jag inte anser att vi kan samsas i samma land.
 Verkligheten visar tyvärr att det inte går.

Här en video (6 delar) där svenska muslimer själva berättar bl.a. att en man får slå sin hustru om hon är "oresonlig". Se detta och säg mig sen att detta hör hemma i Sverige!


Läs mer om Evin Rubar på Ville Carlströms blogg!
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Egentligen är detta ämne så oerhört stort, och innehåller så ofantligt många steg och faktorer, så det är nästan omöjligt att kunna göra sig en helhetsbild av situationen. Samtidigt som det nästan är ännu svårare att veta vilka val och steg, i självförsvar, som kan och bör göras och tas.
  Faktorerna behöver spaltas upp:
  1. Sedan 1920-talet och framåt, ja, sedan filmens genombrott, har blonda kvinnor på filmduken gestaltats som vulgära våp, frigjorda sexvampar och halvgalna idioter (May West, MM, BB, Anita Ekberg, Ingrid Bergman, GG m.fl. Inom rockmusikens värld: Madonna, Britney, Anastasia, Sidney Laupier, m.fl. Inom modellvärlden: Minns inte namn, men flera blondiner som dött i drogöverdoseringar! Etc. etc. ”Den blonda sexbimbon” är ett begrepp.)
  2. ”Kvinnosexfrigörelse”-rörelsen som just en rörelse, där ordet fri, frigörelse, självständighet, oberoende, jämlikhet och ”rätten att bestämma över sin egen sexualitet och sin kropp”, har varit starka argument, samt rätten till ”fri abort” osv. Alltsammans förpackat under parollerna frigörelse och underförstått att den som inte var frigjord, var i stort sett att betrakta hopplöst ute och nästan behäftad med något slags socialt handikapp av något slag, t ex en onaturlig blyghet, som borde arbetas bort, om vederbörande skulle betraktas som normal. Denna image av ”den västerländska, vita, frigjorda och fria, dvs., ”icke-förtyckta”, kvinnan, som får, kan och bör, ha sex när som helst, hur som helst, med vem som helst och hur mycket som helst, har blivit en slags kvitto eller bevis på en frigjord frigjordhet, som är eftertraktansvärd, om man vill betrakta sig som modern, normal och fri?
  forts

  SvaraRadera
 2. 3. Denna image av de västerländska sexuellt frigjorda flickorna och kvinnorna, som ”ju” har sex när som helst, hur som helst, med vem som helst och precis hur mycket de vill, vilket underförstått innebär att de alla är i det närmaste ”horaktiga nymfomaner”, eller näst intill, i alla fall är de mycket sexuellt ”frigjorda” och de har ett promiskuöst och ”ohämmat” sexliv, det ”vet” ju alla?
  4. Inte minst de utomeuropeiska männen?
  5. När alltså en vit, västerländsk, ja, svensk, flicka, då säger NEJ, till en utomeuropeisk färgad, man, vad betyder då det för denne man? Undrar han om det är diskriminering från flickans sida? Den vita västerländska flickan, som ju är så sexuellt ”frigjord” och ”kan ha sex när som helst, med vem som helst, hur som helst och hur ofta som helst”, ja, hon som är ”en riktig hora egentligen”, just därför att hon ”ju” alltid har all denna frigjorda sex? Tänker denne man att: ”Hon säger nog nej till mig endast därför att hon är EN SMYGRASIST?” Han kanske undrar: ”OM det nu är så att ALLA VITA VÄSTERLÄNDSKA FLICKOR OCH KVINNOR, ”ju”, får ha sex hur mycket de vill, var som helst, när som helst och med vem som helst och hur som helst, OCH, det har han ju har lärt sig genom det massmediala rummets alla bilder, att det verkar ju som ATT HON ALLTID OCKSÅ VILL ha all denna sex, VARFÖR vill de då INTE ha sex med mig? Det MÅSTE helt enkelt bero på att hon är RASISTISK? ALLTSÅ skall hon dö, som varande en RASIST, och ”främlingsfientlig”?

  SvaraRadera
 3. 6. DÅ är frågan: BÖR alla vita västerländska flickor och kvinnor börja bära BURKA?
  7. Västvärlden med USA i spetsen, och med USA´s ultimatum i ryggen: -”De som inte är med oss är emot oss”, för krig i Afhanistan och mot ”de kvinnoförtryckande talibanerna, och deras hemska kvinnosyn, som inte tillåter flickor att gå i skolan och utbilda sig, så att de kan erbjudas samma valfrihet, och möjligheter att bestämma över sina kroppar, och sina rättigheter till sin sexualitet, PRECIS SOM DE FRIGJORDA VÄSTERLÄNDSKA KVINNORNA”?
  8. Frågan är då: Är det verkligen något ”ideal”, för flickorna och kvinnorna att eftersträva? De blir ju uppenbarligen betraktade som ”allmän egendom”, som vem som helst får ta för sig av och som helt enkelt bara ”tar tillfället i akt”, så som tjuvar i allmänhet gör, om kvinnorna går omkring utan något sällskap, eller utan att helt täcka sina kroppar? Hur kan kvinnorna tro att de kan ”slåss” mot pojkar och män? Är de inte bra ”hjärntvättade” om de tror det?
  9. Vilka har då skapat dessa ”ideal om frigjordhet” och dessa föreställningar om ”de frigjorda, vita, västerländska flickorna och kvinnorna”, och kan man verkligen säga att det leder till någonting ”gott”, när flickorna blir dödade?
  10. Förmodligen är burka den enda lösningen, så som läget ser ut för närvarande i ”den moderna och upplysta västvärlden”, för vita västerländska, och särskilt svenska, flickor och unga kvinnor, om de vill undvika att bli våldtagna, alternativt dödade, om de befinner sig utomhus utan sällskap efter klockan 19.00?
  V.h. JB

  SvaraRadera
 4. Burka kommer aldrig bli allmänt i Sverige. Det där kan du fortsätta drömma om, musse!

  SvaraRadera