måndag 27 september 2010

OK! Jag är Sverigedemokrat!

 Till dig som nu är så upprörd över att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen!

OK! Jag är Sverigedemokrat, men jag hatar inte invandrare! Jag har vänner som är invandrare. Däremot är jag kritisk mot invandringspolitiken och det elände som den medför. Ansvaret för detta elände lägger jag inte på invandrarna utan på politikerna som rev upp Luciabeslutet (som sossarna införde 1989) och åter öppnade upp för en alltför stor invandring och som nu av feghet eller skam inte vågar erkänna att det var ett misstag.
 Vi klarar ju inte av att ge dem som redan är här ett anständigt liv med arbete och bostad, så varför ta in ännu fler till utanförskap och arbetslöshet? Vem blir lycklig av att hela Sverige förvandlas till Rosengård? Ge mig ett enda argument till varför Sverige ska ta in ännu flera invandrare, när vi måste spara in på vård, skola och omsorg och när vi redan har så många arbetslösa! Vad är det för fel att ta hand om sina egna först och sen om det blir pengar över, hjälpa andra?

Ungefär så skrev jag på en av dessa otaliga bloggar (Satiriker) som nu spyr ut sitt hat mot oss som inte hatar någon, utan bara vill värna om våra egna först.
Jag är inget dreglande monster, som vill öppna gaskammare för alla som inte är lika bleka som jag. Jag föddes som en fattig arbetarunge på 40-talet och i min ungdom röstade jag självklart på sossarna. Det var mitt parti då. Som vuxen röstade jag på Kristdemokraterna för deras bättre familjepolitik.
För ett par år sen undrade jag varför alla skällde så vansinnigt på Sverigedemokraterna och gick in på deras hemsida för att kolla. Och vad fann jag? Jo, ett parti med en familjepolitik som var så bra som om jag hade skrivit det själv. Och resten var faktiskt bara vanligt sunt förnuft. Jag fann ingenting konstigt eller farligt, som var värt att skälla på! Bara en omsorg om Sverige och det svenska folket. Sunt bondförnuft, helt enkelt.
Jag berättade om min upptäckt för min granne, som just blivit rånad av en invandrare. Han gick in i partiet direkt! Och på den vägen är det!

Varje folk har rätt att värna sitt land och sitt folk. Även vi svenskar.

En komiker (!) Soran Ismail påstår i Aftonbladet att SD skapar ett otryggt Sverige och "Att stoppa invandring för att det finns problem med integrationen är ungefär lika intelligent som att hugga av foten för att man har fått svamp." Kära Soran, tänk efter! Har inte din dagisfröken lärt dig det mest elementära? Du vet: när bussen är full, då tar man inte in fler. Eller om livbåten försöker rädda för många så drunknar alla.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

3 kommentarer:

 1. men snälla nån, varför ödsla tid på att skriva på idiotbloggar? (ex. satiriker)

  Min karaktär får tala för sig själv.
  Det är under min värdighet att gå omkring och säga att jag inte är rasist.

  Så, unna dig en vilopaus från hatet och hetset mot oss sd:are. Slå av datorn och gå ut i det vackra höstvädret. Läs en dikt eller bara ta en kopp te. ;-)

  SvaraRadera
 2. Goda råd! Ska försöka tänka på det.

  SvaraRadera
 3. Johanna - jag håller helt med dig. Satiriska bloggar borde bannlysas! Det är bara sant progressiva bloggar som min som drar till sig ett allt ökande intresse.

  SvaraRadera