måndag 30 augusti 2010

Muslimer föder Sveriges barn?

 Denna video sammanfattar mina tankar om det smygande muslimska övertagandet av Sverige. Det sker ju inte öppet med stridsvagnar, utan dolt med hjälp av barnvagnar. Att strunta i detta hot är väl närmast att vara landsförrädare. Naiv och "god" landsförrädare. Tack till "Svenskidag" på YouTube.Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. Jag blir glad att du känner att "svenskarna" har något att lära sig av "muslimerna" :)

  Fortsätt utforska så ska du nog se att det finns bra och dåliga saker med alla kulturer!

  SvaraRadera
 2. När det gäller islam överväger tyvärr med råge de dåliga sidorna. Blir du "glad" över en fanatisk kultur som vill dominera och utplåna alla andra kulturer?

  SvaraRadera
 3. Detta är grunden för invandringsstoppet! Vi MÅSTE börja föda våra egna barn, för detta krävs framtidstro och kraftigt ökat stöd åt barnfamiljer!

  Mycket bra video!

  SvaraRadera
 4. Men filmen skriver att "Bland muslimerna respekteras hon för detta. De förstår att värdesätta kvinnan är hon föder och vårdar barnen". Tycker inte du att det är bra? Blir du inte glad åt att folk respekterar kvinnor som föder barn? Anser du inte att vi har något att lära oss av den kulturen i så fall – om de har sätt som är bättre än dom som vi har själv?

  Även om du tycker att det dåliga överväger, måste du inte erkänna att du faktiskt tycker bra om vissa delar av islam?

  Kram Calle

  SvaraRadera
 5. Feministernas fel? Snarare är det männens fel som inte kan tänka sig att stanna hemma och passa barnen så att kvinnorna också kan jobba och tjäna ihop sin pension. Feminism innebär jämlikhet och jämlikhet för mig är i alla fall att alla har lika chans och delad börda. Det är inga män som blir frågade på sina arbetsintervjuer om de planerar att skaffa barn de närmaste åren... Varför måste alla nationalister vara såna mansgrisar? Varför kan ni inte uppskatta och värdera svenska kvinnor högre och vilja att de ska vara nåt annat än barnafödande matlagare? Det är såna som ni som gör att svenska kvinnor hellre väljer utländska män i alla fall. Fyfan för er!

  SvaraRadera
 6. Annika! Jag menar att feministerna valde fel väg när de ville göra könen lika värdefulla. De valde att befria kvinnan från det värdelösa arbetet med barnafödande och barnavård genom att subventionera bortaföräldrar på hemmaföräldrars bekostnad. Vem vill ägna sig åt något värdelöst? Skulle männen vilja det? Föräldraskapet handlar om mer än det första året. Varför är delning av det första året så viktigt, när efter detta år ingen av föräldrarna har råd att vara hemma?
  Jag menar att man istället ska uppvärdera barnavården till samma värde som ett förvärvsarbete. Vård av egna barn bör jämställas med vård av andras barn. Det är ju barnomsorg och ska väl i rättvisans namn ha samma subvention. Nu är det lika värdelöst som vård av egna hundvalpar. Noll kr i ersättning för båda. Hundvalpar växer inte upp till samhällets medborgare. Det gör barnen. Därför bör vården av egna barn värderas högre än vård av husdjur.
  Om jämställdheten mellan hemmaföräldrar och bortaföräldrar ökar ökar valfriheten för alla föräldrar. Det är väl bra?

  SvaraRadera